Suarez tilbake på Melwood over helgen

Brendan Rodgers ser frem til å få Luis Suarez på trening etter at Uruguay ble slått ut av OL. Han oppfordrer spissen til å legge rasismesaken bak seg.

- Det vil bli fantastisk å få Luis tilbake. Han vil få et par dager fri og slutte seg til oss over helgen. Han har spilt kamper, så han vil allerede være på et brukbart nivå formmessig, kanskje enda bedre fordi han har spilt turneringskamper. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham, sier Brendan Rodgers til The Guardian.

Luis Suarez opplevde å få pipekonsert mot seg i samtlige OL-kamper. Spissen mener at britiske fans viste mangel på respekt. Sebastian Coates synes kritikken av landslagskollegaen har gått altfor langt. Brendan Rodgers frykter at rasismesaken fortsatt er en distraksjon for Suarez, men Liverpool støtter angriperen fullt ut og ønsker å gi ham en ny langtidskontrakt.

- For det første piper motstanderens supportere bare på folk fordi de er gode spillere. Dere ser ikke dårlige spillere få det. Luis føler sannsynligvis litt urettferdighet av det som hendte forrige sesong, men mitt budskap er å komme seg videre. Det som skjedde, har skjedd. Legg det til side nå, uansett hvor vanskelig det er. Vi ønsker å vinne kamper og gjøre det beste for fotballklubben.