Supporterklubben lanserer videopodcast

I dag lanserer vi egen podcast og YouTube kanal. Hensikten er å skape en ny plattform for å informere om foreningens drift og naturligvis blir det også reportasjer og innslag rundt Liverpool FC.

Supporterklubbens aller første videopodcast er nå klar. Forhåpentligvis blir dette den første av mange som blir å finne på vår YouTube kanal. Klikk på YouTube-bildet for å starte ...

Videopodcastens redaktør, Tore Hansen, sier det er viktig for supporterklubben å bli tilgjengelig i flere kanaler og prøve noe nytt. Dette for å nå ut til enda flere, men også for å kunne informere bedre både om ting som skjer rundt LFC og LFCSCSB.

- Vi liker å forsøke oss på nye plattformer og har over tid tenkt at dette kan være en fin måte å skape bedre kontaktflate mot medlemmene – men det er også en fin måte å formidle stoff rundt Liverpool Football Club på som vi håper faller i smak.

Hva kan vi finne i den første utgaven av videopodcasten?
- Sentralt i denne utgaven blir boklanseringsturneen vi har gjort sammen med «Liverpoolhelter» og besøk av Roy Evans og Robbie Fowler. Torbjørn Flatin svarer på spørsmål om sesongen og status så langt. Det hele avsluttes med en konkurranse hvor du kan vinne en signert LFC-ball. 

Hvor ofte vil supporterklubben komme med en slike podcaster?
- Vi kommer med neste utgave i januar. Det meste er allerede spilt inn. Når de to første utgavene er unnagjort kommer vi til å oppsummere internt og se på tilbakemeldingene som kommer. Vi er naturligvis klar over at det er en del å gå på. Poenget er imidlertid at vi må starte et sted, og bli bedre på sikt. Vi tror en Youtube kanal med slike podcaster og web-tv-lignende innslag blir både viktig og nyttig fremover.

Hvorfor er dere så interessert i tilbakemeldinger fra medlemmene?
- Fordi hvis dette ikke er bra nok eller ingen klikker seg inn og ser på videopodcasten så er det ikke vits i å fortsette. Som sagt har vi allerede lært en del av de innspillingene som nå er gjort – men vi vil svært gjerne ha ros og ris til vår email [email protected] Eller enda bedre: konkrete innspill fra medlemmer med mer erfaring enn oss selv på dette mediet både når det gjelder innhold, utstyr, lyd og studio. Dette vil imidlertid alltid bli en «supporterklubb-podcast», og ikke en profesjonell innspilling, avslutter Tore.

Enjoy.