Suso har signert ny kontrakt

Liverpool FC bekrefter at Suso har signert en langtidskontakt med klubben. Spanjolen opplyser på Twitter at han nå blir værende på Anfield i ytterligere tre år.

Suso har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. 18-åringens forrige avtale ville ha utløpt sommeren 2013
- Jeg er meget fornøyd. Liverpool er en av de største klubbene i verden, og dette er den rette plassen for meg, uttaler Suso til Liverpoolfc.com etter kontraktsigneringen.

- Jeg er glad for at Brendan har vist tillit til meg. Jeg var ikke i tvil om å signere en ny avtale, og jeg er meget glad for å ha gjort det.

- Jeg er komfortabel her. Jeg har spilt noen kamper for førstelaget. Jeg håper å fortsette med det, men jeg må jobbe hardt hver dag for at det skal skje.

- Dette er en av de beste dagene i mitt liv.

Suso kom til Liverpool fra Cadiz i 2010. I september fikk han sin førstelagsdebut for Liverpool mot Young Boys i Europa League. Spanjolen har totalt fire opptredener for de røde så langt.
- Vi alle er henrykt over at Suso har skrevet under på en langtidskontrakt med Liverpool Football Club, uttaler Brendan Rodgers.

- I en alder av 18 år har han vits fremragende tekniske kvaliteter, men også vist et veldig godt temperament for å spille for en slik prestisjefull klubb. Hans forpliktelse er en meget god nyhet for alle unge akademispillere og det utsøkte arbeidet som har blitt gjort av trenere og stab på akademiet.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken