Suso klar for EM-sluttspill

Liverpools lovende junior Suso er klar for EM-sluttspill med Spania U19 i sommer, etter å ha gått ubeseiret gjennom eliterunden i EM-kvalifiseringen.

Spania U19 avsluttet eliterunden med å slå Belgia 2-1 i sin siste kamp i gruppe 7 i ettermiddag. Suso startet kampen på benken, men kom innpå i det 68.minutt, og fikk blant annet et avslutningsforsøk blokkert. På overtid hadde han også en avslutning som ikke traff mål.

Liverpool-spilleren entret banen like etter at Spania hadde økt til 2-0. Belgia reduserte i det 86.minutt, og skapte dermed litt spenning på tampen av kampen. Men spanjolene rodde det hele i land, og tok en komfortabel gruppeseier med 9 poeng av 9 mulige.

Italia ble nummer to i gruppen med 6 poeng, etter å ha slått Armenia 4-1 i sin kamp i dag. Belgia ble nummer tre med 1 poeng, mens Armenia ble tabelljumbo med samme poengsum men dårligere målforskjell enn Belgia.

Spania er dermed sammen med Hellas fra gruppe 5 de første lagene foruten vertsnasjonen som er klare for sommerens EM-sluttspill i Estland i juli.