Suso på scoringslista

Suso scoret åpningsmålet da Spania i dag spilte sin første kvalifiseringskamp til U19 EM. Det var høydramatisk da spanjolene slo Armenia. Heskey frigitt.

I dag startet eliterunden i U19 EM-kvaliken. Med nummer 10 på ryggen startet Suso kampen for Spania, som er i gruppe med Italia, Belgia og dagens motstander Armenia. Spania måtte spille en omgang med 10 mann, etter at Deulofeu ble utvist for to gule kort like før pause.

Suso tok dødballene for Spania, og scoret kampens første mål etter 65 minutter. Hakobyan utlignet for Armenia syv minutter etterpå. Den unge Liverpool-spilleren ble byttet ut etter 80 minutter, og måtte se dramatikken fra sidelinja da Jesé Rodriguez brente straffespark i det 84. minutt, før lagkaptein Juanmi reddet spanjolene fire minutter på overtid med sin 2-1 scoring.

Spania sin neste kamp er mot Italia førstkommende fredag. Italienerne vant også sin åpningskamp. Andre røde som er i kvalifiseringsrunden er Robinson og Dunn for England, og Adorjan for Ungarn.

Emile Heskey frigitt
Den tidligere Liverpool-spissen Emile Heskey må finne seg en ny klubb etter å ha blitt frigitt av Aston Villa i dag.

Så sent som i 2009 forsøkte Rafael Benítez å hente tilbake den store spissen, men han valgte da Aston Villa på en 3,5 årsavtale. Det er den som nå har utgått. Han ble også linket mot en retur til Anfield i januarvinduet året etter, men ingenting skjedde.

Emile Heskey ble i mars 2000 hentet fra Leicester for £11 millioner, noe som var klubbrekord. Han scoret 60 mål på 223 kamper før han ble solgt til Birmingham like før Rafael Benítez overtok managerjobben på Anfield sommeren 2004.