Syk Nelsen kjemper mot tiden

Harry Redknapp gir uttrykk for at han tror den rutinerte midtstopperen Ryan Nelsen vil bli spilleklar til søndagens møte med Liverpool. Rutinerte spisser langtidsskadet.

Det største spørsmålstegnet til QPR og manager Harry Redknapp foran kampen mot Liverpool er hvorvidt Ryan Nelsen blir friskmeldt av et virus innen søndag ettermiddag. 35-åringen fra New Zealand var en spiller som Redknapp hentet til Tottenham fra Blackburn for mindre enn et år siden og han vil ventelig sette den rutinerte stopperen rett inn på laget om tilgjengelig. Manageren tror at Nelsen vil bli klar.

- Hvis noen kan spille med en virus eller en skade, da er Ryan en av dem, forklarte Harry Redknapp på en pressekonferanse i dag.

QPR har spissene Andy Johnson og Bobby Zamora langtidsskadet og Jamie Mackie og tidligere rød Djibril Cissé vil ventelig fortsette på topp. Kapteinen Park Ji-Sung og keeperen Julio Cesar er usikre i forhold til tilgjengelighet, sammen med Jose Bosingwa. Sistnevnte er trolig ikke aktuell uansett, etter nylig å ha nektet å sitte på benken.

Dette er laget QPR stilte med i siste kamp mot West Bromwich: Green; Fabio (Hoilett 64), Ferdinand, Hill, Traore; Wright-Phillips, Faurlin (Diakite 64), Mbia, Taarabt; Cissé, Mackie.