Tåinfeksjon stopper ikke Johnson

Glen Johnson sliter fortsatt med en tåinfeksjon, men problemet kommer ikke til å sette ham utenfor Englands to siste gruppespillskamper i EM.

Glen Johnson forteller at han fremdeles ikke er kvitt tåinfeksjonen som han slet med i de fire siste Premier League-kampene for sesongen. Forsvarsspilleren går på antibiotika, men er beredt til å spille med smerte under Europmesterskapet. Han var på banen i samtlige minutter i 1-1-kampen mot Frankrike på mandag.

- I de fire siste Premier League-kampene (i 2011/12-sesongen) hadde jeg en tåinfeksjon. Jeg fikk tre injeksjoner bare for å stoppe smertene, sier Glen Johnson til Press Association.

- Jeg har gått på antibiotika i mer eller mindre fem uker nå. Smertene er fortsatt der, men det er overkommelig. Jeg sluttet med antibiotika i fem dager, men det ble mye verre, så jeg er tilbake på antibiotika nå. Jeg trener, men det er sårt etter kampene. Antibiotika hjelper selvsagt noe.

- Vi er imidlertid i EM. Jeg kommer ikke til å la min lilletå stoppe meg fra å spille. Vi har ytterligere to gruppespillskamper, og du ønsker å nyte øyeblikkene og gi ditt ytterste i hver kamp.