Tålmodige med Gerrard

Dalglish antyder at Liverpool kommer til å være fornuftige med matchingen av Gerrard fremover. De ønsker ikke å ødelegge det gode arbeidet spilleren har lagt ned i gjenopptreningen.

Steven Gerrard har nylig returnert etter å ha tilbrakt to måneder på sidelinjen med ankelinfeksjon. I går mot Manchester City fikk han et innhopp på 33 minutter, og han har også fått spilletid i de to foregående kampene, mot Blackburn og Newcastle. Liverpools supportere er opptatt av når vi vil få se midtbanespilleren i startoppstillingen. Det virker lite sannsynlig at han starter i FA-cupen mot Oldham på fredag, men kanskje første semifinalekamp i Carling Cup mot Manchester City neste onsdag er mer realistisk.
- Stevie forbedrer formnivået sitt hele tiden, men vi må være forsiktige med hvordan han forbereder seg, sa Kenny Dalglish til pressen etter kampen mot Manchester City.

- Det ville være feil av oss å være uaktsomme ved å kaste ham inn og ødelegge alt det gode arbeidet han har lagt ned så langt. Vi ville like å ha ham tilbake i god form, men vi må bare være litt tålmodige.