Tap for Agger

Danmark snudde 0-2 til 2-2 mot Portugal, men endte opp uten poeng da innbytter Varela scoret Portugals vinnermål tre minutter før slutt. Agger spilte hele kampen.

Daniel Agger var igjen kaptein for Danmark i Christian Poulsens benktilværelse. Midtstopperen spilte en ny god kamp, men klarte ikke å følge Pepe da Real Madrid-spilleren sendte Portugal i føringen i det 24. minutt med en heading fra kort hold etter en corner. Helder Postiga doblet Portugals ledelse i det 36. minutt. Simon Kjær, Aggers stopperkollega, kom for sent til å klarere et innlegg fra Danmarks venstre side. Nicklas Bendter skapte spenning i kampen ved å redusere kort tid før pause.

Portugal så ut til å gå mot seier, men Nicklas Bendtner utlignet ti minutter før slutt. Innbytter Varela sikret imidlertid tre poeng for Portugal med scoring i det 87. minutt. Daniel Agger ble sendt opp som spiss i sluttminuttene, men Danmark måtte se seg slått 2-3.

Danmark har tre poeng etter to kamper i gruppe B og møter Tyskland i siste gruppespillskamp på søndag.