Tap for Bellamy i generalprøven

Brasil slo Storbritannia sitt OL-lag i generalprøven på Riverside Stadium. Craig Bellamy spilte 64 minutter for vertene.

Craig Bellamy er den eneste Liverpool-spilleren i Storbritannia sin tropp, og spilte fra start da Storbritannia i kveld spilte sammen i kamp for første gang.

Brasil vant oppgjøret 2-0, og det var tydelig hvor mye mer samspilt brasilianerne var enn OL sin vertsnasjon. Craig Bellamy startet ute til venstre, men gikk senere inn mer sentralt, og var på enden av Storbritannia sitt beste angrep i kampen - dog i offside.

Waliseren spilte 64 minutter på Riverside Stadium, i en kamp hvor også Liverpool-linkede Joe Allen også startet. Sandro og Neymar scoret målene for Brasil.

I OL vil Storbritannia møte Senegal 26. juli, Emiratene 29. juli, og Sebastian Coates, Luis Suarez og Uruguay på Millenium Stadium 1. august.