Tap for Sinclair og Ojo

England U17 tapte 0-1 mot Portugal iden siste kampen i firenasjonersturneringen St. George’s International Tournament. Innhopp for O’Hanlon og Cleary. Scoring av Harry Wilson.

England U17 tapte 0-1 mot Portugal U17 i den siste kampen i firenasjonerturneringen St. George’s International Tournament foran 1335 tilskuere på Pirelli Stadium i Burton. Seyi Ojo startet oppgjøret, men ble byttet ut i det 73. minutt. Jerome Sinclair, som blir regnet som et større talent enn Raheem Sterling, kom inn i det 50. minutt.
Sluttstilling: 1. Portugal 7p, 2. Italia 6p, 3. England 3p, 4. Tyrkia 1p.

På torsdag sto to aldersbestemte treningslandskamper med rød deltagelse på programmet. Irland U17 beseiret Aserbajdsjan U17 3-2 i Castlebar. Daniel Cleary ble byttet inn i det 53. minutt, mens Alex O’Hanlon entret banen i det 67. minutt.

Harry Wilson ble byttet inn i pausen for Wales U17 på stillingen 0-4 mot Polen U17 i Bangor. Spissen skapte problemer for det polske forsvaret med flere offensive løp. Det var også Wilson som reduserte for waliserne midtveis ut i 2.omgang. Polen fastsatte sluttresultatet til 5-1 ti minutter før slutt.