Tenker ikke langt fram med Sahin

Brendan Rodgers sier det er for tidlig å snakke om en mulig permanent overgang for Nuri Sahin, da han verken vet om spilleren vil være tilgjengelig eller om Liverpool eventuelt har råd til å kjøpe ham.

Nuri Sahin begynner å bli varm i Liverpools røde trøye for alvor og har scoret tre mål i de to siste kampene mot West Bromwich i Capital One Cup og nå sist mot Norwich i Premier League. Den 24-årige tyrkeren er på en sesongs utlån fra Real Madrid og Liverpool skal ikke ha noen form for opsjon på å kjøpe ham etter at avtalen løper ut.

- Jeg ser ikke utover låneperioden da det er mange ting som vil avgjøre om han skulle komme hit, svarer Brendan Rodgers på mulighetene om å sikre seg den elegante midtbanespilleren permanent.

- Det ene er om han vil være tilgjengelig. Jose (Mourinho) kan komme til å bestemme at etter et år med spilletid så er han den typen som han ønsker i sin egen tropp.

- For det andre er det ikke sikkert at vi har råd til å kjøpe ham. Vi vil alle gjerne ha Lionel Messi, men om du har penger til å hente ham er noe annet.

- Alt jeg kan konsentrere meg om er at Sahin er her nå og vi ønsker å hjelpe ham til å bli en så god spiller som mulig.

- Hvis det viser seg at han trives her og passer inn i måten vi arbeider på, noe jeg er sikker på at han vil gjøre det han er en fin fyr som forstår spillet taktisk og er villige til å kjempe på klubbens vegne, da får det være noe vi kan snakke om ved sesongslutt.

- På dette tidspunktet er det imidlertid alt for tidlig. Han har nettopp begynt å komme i kampform, men han er en bra mann og det kan du se i måten han spiller på.