Tilbake i ettermiddag

Brendan Rodgers har blitt tvunget til å forandre på forbereldesene til West Ham-kampen. Laget vil være tilbake på Merseyside i ettermiddag.

Den opprinnelige planen var at laget som slo Udinese 1-0 i går skulle lande på John Lennon Airport i Liverpool klokken 2 norsk tid i natt. På grunn av tekniske problemer ble de heller sittende å vente, og kom seg ikke tilbake på hotellet i Udine før langt på natt.

Dermed har Brendan Rodgers blitt tvunget til å forandre på forbereldelsene til West Ham-kampen på søndag. Han har avlyst pressekonferansen på Melwood, og spillerne vil heller ha en lett treningsøkt i Udine før de igjen skal til flyplassen Trieste for å dra hjem. Går alt etter planen vil de lande i Liverpool en gang mellom klokken 14 og 15 norsk tid, melder Liverpool Echo.

Når Liverpool har spilt bortekamper i London tidligere denne sesongen, har de dratt ned dagen før og overnattet på hotell. Allerede søndag er det bortekamp mot West Ham, så det vil ikke ha vært den oppladningen som Brendan Rodgers skulle ha ønsket seg.