To mål av Yesil

Samed Yesil fortsetter å hamre inn mål for Tysklands U19-landslag. I dag tegnet spissen seg for to nye scoringer i 5-0-seieren mot Luxembourg. Også to mål av Armin Hodzic.

Tyskland U19 sikret avansement til Eliterunden i EM-kvalifiseringen ved å beseire Luxembourg U19 5-0 i gruppespillet som arrangeres i Luxembourg. Samed Yesil scoret tyskernes to siste mål i kampen, i det 60. og 67. minutt. Spissen har nå seks nettkjenninger på fem U19-landskamper for Tyskland.  På onsdag venter puljefinale mot Irland.

Armin Hodzic tegnet seg på scoringslista to ganger da Bosnia & Hercegovina U19 slo Slovakia U19 4-0 i en EM-kvalifiseringskamp i Sarajevo. Angriperen ble byttet ut minuttet før slutt.

I engelsk League Two var Henoc Mukendi ubenyttet reserve for Northampton i 3-0-seieren mot Exeter på Sixfields Stadium.