Totalpakke på £18m

West Ham sitt bud på Andy Carroll skal være på £2m for utlån den kommende sesongen, og garanti på kjøp for £16m dersom de ikke rykker ned. I motsetning til Newcastle vil de betale hele spillerens lønn.

Som BBC meldte tidligere i kveld, skal West Ham ha lagt inn et bud på Andy Carroll. Tony Barrett i The Times skriver at London-klubben er villig til å betale £2 millioner for å låne spissen den kommende sesongen. Dersom de klarer å holde plassen i Premier League, garanterer de at de vil betale £16 millioner for å sikre seg spilleren permanent.

Liverpool skal kreve minst £20 millioner for spilleren de betalte £35 millioner for i januar 2011, men dette er ikke en sum de interesserte klubbene ser ut til å kunne betale. Newcastle har tidligere forsøkt seg, men deres henvendelse om å få låne sin gamle gullgutt ble blankt avvist.

Spilleren selv skal helst ønske seg tilbake til gamleklubben dersom han må forlate Merseyside, men Newcastle ønsker ikke å betale spillerens fulle lønn på £80,000 i uka. De vil at Liverpool skal betale en del av lønnen. West Ham skal være villig til å betale hele beløpet, skriver The Times.