Transferbudsjettet er oppbrukt

Brendan Rodgers brukte opp sitt transferbudsjett og pengene han har fått inn på salg i sommer på Fabio Borini, Joe Allen og Oussama Assaidi. Derfor må han nå ty til kreative løsninger som å hente spillere på lån.

Liverpool Echo skriver at Nuri Sahins overgang fra Real Madrid på lån vil bli bekreftet så snart 23-åringen har bestått den medisinske testen i dag. Sahin vil ikke være involvert i morgendagens kamp mot Manchester City, men kan få sin debut mot Arsenal neste søndag.

Echo skriver at Rodgers fikk £20M til spillerkjøp av eierne denne sommeren, og dette er brukt opp for lengst. Rodgers må dermed å ty til låneavtaler som den med Sahin dersom han skal styrke stallen. Alternativt kan han selge spillere for å reinvestere pengene i nye karer som passer hans spillestil.

- Jeg har ikke penger, og det er hvor vi står, sier Rodgers til Echo.

- Noe av pengene vi har generert gjennom spillere som har forlatt oss har også blitt brukt opp på spillere vi har hentet inn. Nå handler det om å være så kreative som mulig, og få tak i så gode spillere som mulig. Det er jobben vår. Vi søker kontinuerlig etter å hente de beste talentene hit, slik at vi kan bli konkurransedyktige, fortsetter manageren.