Trio om den nye hjemmedrakten

Steven Gerrard, Craig Bellamy og Pepe Reina er fornøyd med den nye hjemmedrakten for 2012/13-sesongen.

- Det er en meget fin drakt. Jeg er meget imponert. Du vet aldri hva du kan forvente når du går fra en sponsor til en annen, men jeg er meget imponert, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Den er retro, den er behagelig og den ser bra ut. Gult er tilbake, og det er selvsagt den naturlige fargen for Liverbirden.

- Spillerne ser frem til å se den nye drakten like mye som supporterne. Det er meget viktig at spillerne er fornøyd med å bruke den. Supporterne betaler gode penger, og jeg er sikker at det er like fornøyd med den som det jeg er.

- Det gjør meg stolt å bære Liverbirden på brystet. Jeg lever ut drømmen ved å være kaptein for en av de største klubbene i verden og klubben jeg har støttet hele mitt liv.

- Fra jeg var ung har jeg alltid sett frem til å se de nye draktene, og det er nå en spesiell følelse å ha på seg den.

Craig Bellamy synes den nye hjemmedrakten har et historisk preg. Forhåpentligvis kan den symbolisere en suksessfull framtidig.
- Den minner meg om Liverpools drakt fra 70- og tidlig 80-tallet. Jeg er veldig heldig som får bruke den. Den er en arv fra de tidligere årene da jeg vokste opp og så Liverpool. I klubber som Liverpool er draktene alltid fine. Det er en så viktig trøye å bære, den betyr mye. Den symboliserer en ny æra.

Pepe Reina er meget godt fornøyd med at keeperdrakten neste sesong er grønn.
- Det er en gammeldags keeperdrakt, som fra storhetstiden. Forhåpentligvis kan den bidra med å bringe storhetstiden tilbake til oss, sier pepe Reina.

- Min far sa alltid at keeperdraktene måtte være grønne. Hvis den er i en lys farge, vil den tiltrekke seg angripernes oppmerksomhet, men med grønn er det som kamuflasje. Ideen var å gå tilbake i historien. For meg er det en glede å ha den samme fargen på drakten som spillere som Clemence og Grobbelaar.

- Det er viktig for oss alle å se den nye drakten. Det er starten på en ny æra. Jeg føler meg stolt over å være i Liverpool. Det er min syvende sesong her. Forhåpentligvis blir jeg her i mange flere sesonger.