Trives med forandringene

Jon Flanagan er begeistret for fotballfilosofien til Brendan Rodgers, og sier manageren har gitt alle de unge spillerne i klubben et løft.

Den unge backen fikk åtte kamper for førstelaget forrige sesong, og var involvert i alle de tre kampene på klubbens USA-tur denne måneden. Han er bak Glen Johnson og Martin Kelly i køen om å komme inn på laget, men kan være aktuell for startplass mot Gomel på torsdag ettersom han har vært i trening lenger enn de to som har hatt forlenget ferie etter EM.

- Det er god konkurranse om backposisjonen. Jeg kjemper mot en av de beste høyrebackene i verden i Glen Johnson, men det å trene med han hver dag er flott for utviklingen min siden jeg kan lære av ham. Om noen pådrar seg en skade må jeg være klar til å steppe inn, og jeg kan spille på begge backene, sier 19-åringen til Liverpool Echo.

Han synes det var stas å være med på klubbens USA-turne.

- Det var flott å være der og være del av treningsleiren. Jeg liker måten manageren gjør ting på, og fotballfilosofien hans. Jeg har lært mye, og ser frem til å lære mer av han.

- Det er annerledes fra tidligere, der Kenny hadde Steve Clarke som tok mesteparten av treningene. Brendan liker å gjøre ting selv, og forteller oss en og en hva han ønsker vi skal gjøre. Han har kommet inn og gitt alle de unge spillerne et stort løft.  Han har sagt at en vil få sjanser dersom en gjør det bra, og det er godt å høre. Det var fint å høre planene hans, og alle ønsker å være en del av dem.