Tror Dalglish fortsetter

Kenny Dalglish sin tidligere lagkamerat, Mark Lawrenson, tror ikke skotten vil trekke seg eller bli sparket som Liverpool-manager, tross seks tap på de syv i siste i ligaen.

Liverpool har allerede vunnet Carling Cup og er i semifinalen av FA-cupen, men har måttet slippe taket på fjerdeplassen grunnet svake resultater i ligaen.

Mark Lawrenson spilte over 200 kamper for Liverpool mellom 1981 og 1988, og er i dag ansatt som fotballekspert i BBC Sport. Han tror Dalglish blir værende i sjefsstolen.

- Jeg tror verken han går eller blir sparket. Det er en rekke med svake kamper, men de nye eierne kommer ikke til å begå noen for raske eller dumme avgjørelser nå, sa Lawrenson til BBC Radio 5. 

De røde har falt til åttende plass på tabellen, men møter nabo Everton i semifinalen av FA-cupen på Wembley 14. april.

- De kan vinne FA-cupen denne sesongen, noe som blir deres andre trofé i år, og det ville eventuelt være en merkelig ting å bli sparket for.

- Som manager i Premier League blir det alltid en krise dersom man taper noen kamper på rad.

- Liverpool har Aston Villa på hjemmebane til helga og jeg hater å si at det er en kamp de virkelig må vinne, men det er det. Jeg tror Dalglish overlever, men du er nødt til å vinne kamper – uansett hvilket nivå du er på. 

Lawrenson forklarte at Andy Carroll, Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson har på langt nær levd opp til forventningene og prislappene, som er på over £ 85 millioner, ifølge BBC.

- Det største problemet er at Adam, Downing, Carroll og Henderson totalt har laget seks mål. En forventet gjerne før sesongen at kvartetten i hvert fall kunne nå 25-30 mål sammenlagt. 

- Ingen av spillerne har prestert på samme måte som forrige sesong. Charlie Adam har ikke gjort det godt nok, men han er ikke den eneste. Andy Carroll har ikke vært samme spiller som i Newcastle.

Lawrenson fortalte på Match of the Day at de faktisk trodde signeringene skulle bidra med mye mer kvalitet. 

- For øyeblikket forsvarer de seg ikke spesielt godt. Men de er desperate etter en målscorer, avslutter den tidligere Liverpool-spilleren.

Kilde: BBC Sport