Tror Liverpool er i ferd med å finne formen

Assistentmanager i West Bromwich, Keith Downing, tror Liverpool er i ferd med å finne formen etter å ha sett helgens kamp mot Manchester United, og advarer nå eget mannskap før kveldens ligacupkamp på The Hawthorns.

- Jeg har sett Liverpool et par ganger den siste tiden, og mot Manchester United var de det beste laget, selv med bare ti mann på banen, slår Downing fast overfor Midlands-klubbens offisielle nettside.

- Jeg synes de spilte eksepsjonelt bra, og det var en kontroversiell utvisning, legger han til.

- Mot Sunderland sikret de seg et verdifullt poeng, men de kunne ha tatt alle tre. Så de er et godt lag. De er i en omstillingsfase, men det er tegn som tyder på at Brendan begynner å få orden på ting.

- Det blir en tett kamp. Jeg spår en ny vanskelig kamp, og jeg tror ikke den første kampen vi spilte mot de denne sesongen vil ha særlig mye å si for utfallet, sier Downing foran kveldens kamp i 3.runde i det som nå kalles Capital One Cup.

Liverpool er regjerende mestere i turneringen, og har vunnet ligacupen hele åtte ganger. Downing sier at det alene er en motivasjonsfaktor.

- Dette er en viktig kamp. Så snart trekningen ble kjent, sto dette frem som en spennende kamp. Det å møte de regjerende mesterne i turneringen er fint, og vi har også fordelen av hjemmebane. Dette er en turnering vi kan vinne. Det viste Birmingham City for et par sesonger siden, uttaler Downing.

- Vi tar turneringen seriøst, og er ivrige etter å vise det. Konkurransen om plassene på laget er sterk, og vi føler at uansett hvem vi mønstrer vil vi ha en mulighet til å vinne kampen, avslutter Steve Clarkes assistent.