Tror på avansement

Liverpool er garantert plass i 1/16-finalen i Europa League med seier mot Udinese. Joe Cole og Jonjo Shelvey tror Liverpool kan gjøre jobben i Italia.

- Vi har tro på at vi kan gå videre. Vi må reise til Udinese og forsøke å vinne kampen. Det kommer til å bli vanskelig der borte, men jeg antar at vi reiser dit med en sterk tropp. Liverpool FC har behov for å spille e-cupfotball etter jul, sier Joe Cole.

- Jeg tror det kommer til å bli fiendtlige omgivelser der borte. De har et godt lag. De har Antonio Di Natale helt fremme, som beveger seg bra og er en av de beste spissene i italiensk serie.

- De vant her, og det er ikke enkelt. Så det kommer til å bli en vanskelig kamp. Det kommer til å bli spennende for supporterne og spillerne. Vi må vinne for å være garantert avansement, og det er slike kamper du ønsker å spille som fotballspiller.

Jonjo Shelvey er skuffet over at Liverpool bare klarte 2-2 mot Young Boys. Nå handler det om å ta tre poeng i Italia.
 
- Vi er litt skuffet over at vi ikke gikk videre. Vi følte at vi burde ha vunnet kampen, men det var manglende konsentrasjon på slutten som ble kostbart.

- Vi skal kjempe på og ta tre poeng mot Udinese slik at vi kvalifiserer oss. Det kommer til å bli en vanskelig kamp mot dem. Det var en vanskelig kamp her, men jeg synes vi skulle ha vunnet den dagen. Vi skal reise dit med samme kampplan, og forhåpentligvis stjele et resultat.

Kilder: Liverpoolfc.com, Liverpool Echo.