U18 får en tøff test mot City

Trener Mike Marsh og hans disipler på Liverpool U18 ser frem til en skikkelig test når de er vertskap for serieleder Manchester City på akademiet i Kirkby kommende lørdag.

Liverpool imponerte og vant 3-1 på bortebane mot City i november, etter scoringer av David Moli, Jordan Lussey og Jack Dunn.

De røde ligger på tredjeplass på tabellen, fem poeng bak gjestene, foran denne kampen.

- Vi spilte veldig bra når vi slo Man City før jul. De topper tabellen, og det er en grunn til det. Men vi fortjente de tre poengene vi tok i bortekampen. Det var en av våre beste kamper for sesongen, uttaler Marsh til Liverpool Echo.

- Manchester City er utvilsomt det beste laget vi har møtt i vår divisjon denne sesongen. Vi har spilt mot lag fra ulike divisjoner, inkludert Barnsley som var veldig gode. Men i vår divisjon er City det sterkeste laget. Du ønsker alltid å bryne deg mot de beste spillerne i din aldersgruppe, og våre spillere får muligheten til det på lørdag. Det vil bli en flott utfordring for dem, fortsetter treneren.

Liveropool slo Crewe 1-0 i sin første kamp etter nyttår,
men sist helg ble bortekampen mot Bolton utsatt grunnet frost.

Marsh må klare seg uten forsvareren Michael Wilson mot City. Han er fortsatt ute etter et armbrudd. Men Ingen andre spillere er skadet.

- Michael er fortsatt noen uker unna comeback, men alle andre er skadefrie og i god form, så vi går til kampen mot City med en sterk tropp, avslutter U18-treneren.

Kampen mot Manchester City har avspark klokken 12.00 skandinavisk tid, og blir vist direkte både på LFC TV og LFC TV Online. Sendingen starter en halvtime før avspark.