U18 ser frem til kamp

Flere av juniorlagets kamper den seneste tiden har blitt utsatt på grunn av værforholdene. U18-trener Mike Marsh ser frem til bortemøtet med Blackburn på lørdag.

Sist helgs oppgjør mellom Liverpool og Wolverhampton i Premier Academy U18 League ble utsatt på grunn av værforholdene. Banen i Kirkby var ikke spillbar. U18 har kun avviklet fire ligakamper siden nyttår. Til helgen venter Blackburn borte.
- Spillerne har trent bra hele uken. Vi hadde noen involvert med reservelaget mot Sunderland på tirsdag, så vi skal vurdere hvordan de er i dag, sier Mike Marsh til Liverpool Echo.

- Vi har spilt lite fotball den seneste tiden. Det har vært litt stopp-start for oss i år. Men vi er klare for lørdag. Vi ser frem til det.

- Blackburn er et godt lag med noen meget gode spillere. De spiller god fotball, så det vil bli en vanskelig kamp. Men det er en kamp vi er mer enn klare for.

Blackburn ligger på 3. plass i gruppe C i Premier Academy U18 League med 35 poeng på 19 kamper. Liverpool innehar 4.plassen med 33 poeng på 19 kamper.