U18 spilte uavgjort

Liverpools juniorlag slet i en treningskamp mot Nottingham Forest i dag. Mål av Sinclair og Jones. Leverkusen trente på akademiet.

Jerome Sinclair (15) og Lloyd Jones (16) scoret Liverpools to mål i en 2–2-kamp mot Nottingham Forest på akademiet i dag.

Sinclair scoret 1–0-målet på straffe, før gjestene snudde kampen like etter, og ledet 2–1 til pause. I 2. omgang sørget Jones for en nokså ufortjent utlikning med en flott heading etter hjørnespark.

Ifølge rapportene skal ikke Liverpool ha imponert noen med sin prestasjon i dag, da de slet med å holde ballen i laget, og ikke fant andre løsninger enn å slå langt. Nottingham var meget uheldige som ikke kunne reise hjem med seier.

Liverpools lag: Crump; Quirk, Williams, Jones, O'Hanlon; Baio (Cleary), Lussey; Ojo, Randell, Gainford (Heaton); Sinclair

Hyypiä på akademiet
På en av gressbanene ved siden av U18-kampen, var Sami Hyypiä sammen med sin tyske klubb. Bayer Leverkusen møter Liverpool i en treningskamp på Anfield i morgen, en kamp som vil bli de rødes siste test før serieåpningen mot West Bromwich på bortebane om ei uke.