U18 tapte 2-1 i Bolton

Liverpool U18 tapte 2-1 i Bolton i dag. Vertenes seiersmål kom helt på tampen av kampen.

Det er svært kaldt i det nordvestlige England, og kampen ble flyttet fra Lostock til Boltons treningsbane Euxton, der man har undervarme.

Liverpool tok ledelsen ved Kristoffer Peterson, men Georg Iliev utlignet før pause. James Caton sørget for at Bolton tok alle tre poengene, med det som praktisk talt var siste spark på ballen.

Målscorer Kristoffer Peterson melder på Twitter at det går opp og ned i fotball, etter at det ble tap 2-1 for Bolton etter en scoring i siste minutt. Peterson skriver at han ikke spilte opp mot sitt beste, selv om han gjorde Liverpools mål. Nå akter han å trene hardere enn noen gang når U18-laget gjenopptar treningen på mandag.

Lagkamerat Michael Wilson melder på Twitter at han depper over å ha tapt 2-1 i iskalde Bolton.

Liverpools lag: Daniel Ward, Ryan McLaughlin, Marc Pelosi, Josepth Rafferty, Michael Wilson (Jordan Williams 45), Yalany Baio, Jordon Ibe, Adam Morgan, Kristjan Emilsson (Nathan Quirk 45), Kristoffer Peterson (Sam Gainford 80), Jordan Lussey.
Ubenyttede reserver: Yusuf Mersin, Joshua Sumner.