U18 tapte for WBA

Et ungt Liverpool U18 tapte i dag 4-3 for West Bromwich på akademiet i Kirkby. Tre U16-spillere i startoppstillingen. Mukendi (2) og Lussey gjorde Liverpools mål.

WBA gikk opp i en tidlig 2-0 ledelse, men Liverpool kom tilbake og utlignet til 2-2 før første omgang var over. Mukendi gjorde Liverpools første mål etter 32 minutter, mens 2-2 kom på et kjempeskudd fra langt hold fra Lussey etter 42 minutter.

Mukendi sendte så Liverpool i føringen nesten rett fra avspark i annen omgang (46.min), før gjestene slo tilbake med to scoringer senere i omgangen.

Liverpools lag: Stephens, Quirk, Sokolik, Wilson, Maguire, Lussey, Burke (Rossiter 70), Sinclair, Nacho, Mukendi (Ojo 76), Gainford (Brannigan 61).
Ubenyttede reserver: Firth, Heaton.

Hele seks U16-spillere fikk sin debut på dette nivået: Sinclair, Burke, Maguire, Rossiter, Brannigan og Ojo.