U20-landslagsdebut for Pelosi

Marc Pelosi hadde målgivende pasning i debuten for USA U20 i 1-2-tapet mot Canada U20. Uavgjort for Ryan McLaughlin. Lloyd Jones ubenyttet reserve for Wales U19.

U21-lagets Marc Pelosi fikk sin debut for USA U20 mot Canada U20 i Marbella Cup. Midtbanespilleren kom inn i det 65. minutt, på stillingen 1-0 til Canada. Ti minutter etter innhoppet kom han seg fri på kanten og slo innlegget til Mario Rodriguez’ utligning. Canada satte inn seiersmålet i det 80. minutt.

Ryan McLaughlin spilte samtlige minutter da Nord-Irland U19 åpnet EM-kvalifiseringen med 1-1 mot Tsjekkia U19 i Dungannon. I en annen EM-kvalifiseringsgruppe fikk juniorlagets midtstopper Lloyd Jones se fra benken at Wales U19 tapte 1-3 mot Sverige U19 på Bakovci stadion i Slovenia.