Uavgjort for Suso

En utligning på overtid hindret Suso og Spania U19 avansement allerede nå, etter 3-3 mot Portugal i EM. Michael Wilson og Josh Sumner til Wigan.

Spania ledet tre ganger ved sin spiss Rodriguez, og burde ha avgjort kampen etter at de gikk opp til 3-2 tidlig i 2.omgang, men Portugal greide å utligne etter å ha fått straffespark på overtid.

Totalt sett var det en glimrende juniorkamp mellom to meget gode lag. Spania og Portugal har nå fire poeng i gruppe A, mens Hellas har tre. Vertslandet Estland er slått ut med null poeng og møter Spania til mandag, hvor spanjolene må ha minst et poeng for å være sikret semifinale.

Suso spilte hele kampen på høyresiden av den tre mann sterke midtbanen, og viste seg fram med noen lekre tekniske detaljer og langpasninger. Det var en lang crossball fra ham som startet angrepet som ga 3-2.

Michael Wilson (17), som spilte syv kamper på Liverpool U18 siste sesong, melder på twitter at han har skrevet under for Wigan. Han bekrefter også at Josh Sumner har havnet i samme klubb.