Uavgjort for utlånsspillerne

Tre av Liverpools utlånte spillere var i aksjon i dag, og den fjerde satt på benken. Alle kampene endte med poengdeling.

Joe Cole ble byttet ut like før pause, på stillingen 1-0 til vertene da Lille spilte 2-2 mot Auxerre på hjemmebane. Lille fikk en spiller utvist mot slutten av første omgang, men ledet 2-0 etter to scoringer av Eden Hazard da tidligere Liverpool-spiller Anthony Le Tallec ble utvist for Auxerre i det 67.minutt, bare 11 minutter etter at han entret banen som innbytter. Etter at de også ble redusert til ti mann scoret så gjestene to mål i løpet av kampens siste ti minutter.

David Amoo spilte annen omgang da Bury spilte uavgjort 3-3 mot Huddersfield hjemme på Gigg Lane i ettermiddag. Stillingen var 3-1 til gjestene da den utlånte Liverpool-spilleren entret banen, etter at Huddersfield ledet 3-0 etter bare en knapp halvtimes spill. Amoo var dermed med på å fullføre Burys snuoperasjon og sikre vertene det ene poenget. Utligningsmålet kom forøvrig to minutter på overtid.

Uavgjort ble det også for Stephen Darby og Rochdale. Den utlånte Liverpool-backen spilte hele kampen mot Sheffield Wednesday hjemme på Spotland. Oppgjøret endte 0-0.

I League Two var Toni Brito Silva ubenyttet reserve da bunnlaget Northampton spilte 2-2 borte mot tabelltoer Cheltenham.