Uke 10

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 11.mars

Flere nettsteder i England hevder at Luis Suarez stiller seg åpen til en overgang til den franske storklubben Paris Saint-Germain, etter et intervju vist på fransk fjernsyn. Luis ble spurt om han kunne tenke seg å spille sammen med landsmannen Diego Lugano, som er kaptein på landslaget til Uruguay og spiller for PSG.
Dette er hva Suarez er sitert på: "Jeg vil gjerne spille på samme klubb som ham. Ja, jeg kan reise til Paris, slik som er tilfelle med mange andre klubber. Det er mange store klubber med en historie og som ønsker å bygge et sterkt lag og Paris er et av disse lagene som ønsker å styrke laget."
Kenny Dalglish latterliggjorde tidligere i uken en lignende sak da presidenten i PSG svarte ja på spørsmål om det kunne være interessante spillere, etter å ha fått overrakt en liste med kjente navn hvor Suarez var ett av dem.
Canal Plus

Liverpool har den polske midtbanespilleren Jakub Blaszczykowski under oppsikt med tanke på å komme med et bud på spilleren hos Borussia Dortmund til sommeren.
Footy latest

Fredag 9.mars


- Jeg har snakket med Liverpool, men Juventus og de to klubbene i Manchester har ham også under oppsikt. Jeg reiser til Italia i april for å diskutere hans fremtid. Han vil utvilsomt bytte klubb til sommeren, men Anderlecht vil ikke la ham bytte klubb.
Han som sier dette er Jorge Cyterzpiler, agenten til Matias Suarez. Den argentinske 23-åringen er ventet å ha en prislapp på om lag £10M. Det at spilleren ikke har landskamper kan skape problemer med arbeidstillatelse til en engelsk klubb.
Calciomercato

Torsdag 8. mars


Både Manchester United og Liverpool er ute etter Vasco da Gama-forsvarer Dede. Liverpools søramerikanske speider Diego Caniggia så Dede i aksjon mot Allianza Lima, etter å ha reist ens ærend fra Buenos Aires for å speide på spilleren.
TMW

Manchester United og Liverpool kjemper om underskriften til Udineses Mehdi Benatia. Den marokkanske landslagsspilleren skal ha forhåpninger om å spille i Premier League neste sesong.
Sportmediaset

Tirsdag 6.mars

PSG, som er eid av Qatar Sports Investment, satser stort. De har nylig ansatt Carlo Ancelotti som manager, og president Nasser Al Khelafi bekrefter at Luis Suarez er på ønskelisten over nye spillere: "Vi har klare spillermål. Det er sant at vi ønsker oss Luis Suarez."
ExtraTime

Mandag 5. mars


Liverpool skal være klar til å kjempe for å sikre seg den storvokste spissen Olivier Giroud hos Montpellier. 25-åringen har denne sesongen scoret 16 mål på 23 ligakamper og ble forrige uke matchvinner da Frankrike vant borte mot Tyskland. Giroud er god i lufta og har styrke og presisjon i venstrefoten. Liverpool skal være villig til å legge £15M på bordet.
caughtoffside.com