Uke 14

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 8. april

Andy Carroll ser ut til å forlate Liverpool til sommeren. Spilleren har slitt med å finne seg til rette- Klubben begynner å miste tålmodigheten med spilleren. Sist helg var han frustrert over å bli byttet ut. Kenny Dalglish hevder at reaksjonen er håndtert.
- Kenny har gått ut langt i å beskytte Carroll for kritikk. Han er rett frem overfor sine medarbeidere, men mange er bekymret for at spillere som Andy ikke har tilpasset seg the Liverpool way, sier en Anfield-insider.
Carrolls venner sier at spilleren vil ønske en retur til Newcastle velkommen, men hans høye lønn vil bryte med Newcastles lønnsstruktur. De vil bare være interessert om overgangssummen senkes betraktelig.
Sunday Mirror

Liverpool settes i forbindelse med en £20M-overgang for Anderlecht-spissen Matias Suarez, men tidligere Liverpool-spiller Milan Jovanovic fraråder lagkameraten å reise til Anfield-klubben.
- Jeg felte mange tårer i England. Jeg følte meg ulykkelig hver eneste dag der. London er en hyggelig plass å bo, men alle andre steder er deprimerende. Jeg har rådet Suarez til ikke å flytte til Liverpool. De vil betale ham mye penger, men han bør gå for Italia, sier Milan Jovanovic.
Setanta Sports

Liverpool linkes til Fiorentinas midtbanespiller Juan Manuel Vargas. Serie A-klubben rapporteres å ønske 18-årige Suso i retur på lån med mulighet om en permanent overgang.
Setanta Sports

Det hersker tvil om Luis Suarez’ fremtid på Anfield etter at Kenny Dalglish er under mer press. Hvis Liverpool sparker Kenny Dalglish, risikerer de også å miste Luis Suarez. Uruguayaneren skal være stor tilhenger av Dalglish, etter at manageren har støttet ham hele veien gjennom bråket som dukket opp denne sesongen. – Uten Kenny som manager, er det store spørsmålstegn rundt Luis, sier en såkalt Kop-insider.
Daily Star

Fredag 6. april
AS Roma avviser at de nærmer seg en overgang for Luis Suarez.
- Det pågår ingen forhandlinger om Suarez. Selv om han har hatt noen problemer nylig, er han en meget god spiller, men dette er bare transferrykter. Vi er fornøyd med angriperne vi allerede har i troppen. Skulle vi kvalifisere oss for den turneringen (Champios League), vil våre markedstrategier endres, sier sportsdirektør Walter Sabatini til Radio Mana Mana.
Daily Mirror

Onsdag 4. april

Liverpool og Bayern München akter begge å by på Fiorentina-vingen Juan Manuel Vargas. Peruvianeren er til salgs, og Bayern lokker med 10 millioner euro + Diego Contento på lån. Liverpool er villige til å strekke seg til 13 millioner euro. Inter skal også vise interesse for spilleren.
Football Italia

Tirsdag 3. april

AS Roma har kastet seg inn i kampen om å signere Luis Suarez til sommeren. Juventus og Paris St. Germain skal også være interessert, men Roma kan ha en forhandlingsmessig fordel da Roma-president Thomas DiBenedetto er en minoritetseier i Fenway Sports Group. Ifølge Corriere dello Sport håper Serie A-klubben å sikre seg spilleren for litt over £20M. Gode skattevilkår i Italia vil gjøre at Roma kan matche Suarez’ lønnsbetingelser.
Daily Mail

Real Madrid er interessert i å hente Glen Johnson. Det antas at høyrebacken ikke vil koste mer enn £12,5M.
Marca