Uke 16

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 22. april

Hamburg-direktør Frank Arnesen sier han har snakket med Dirk Kuyts agent.
- Vi ble ikke fortalt at han ikke ønsker å komme hit. Han er en erfaren spiller som kunne hjelpe våre spillere mye. Hvis han bestemmer seg for å forlate Liverpool, finnes det noen gode argumenter for Hamburg, sier Frank Arnesen.
Goal.com

Paris St. Germain-manager Carlo Ancelotti ønsker å signere en Premier League-spiss. Han har Edin Dzeko eller Luis Suarez øverst på sin ønskeliste som en del av en sommerhandel verdt £80M.
Mail on Sunday

Fredag 20.april 

Hamburg-direktør Frank Arnesen innrømmer at Bundesliga-klubben er interessert i Dirk Kuyt.
- En spiller som Kuyt, som fortsatt er i godt slag, kan tilføre noe til ethvert lag. Han er en skikkelig lagspiller med en fremragende innstilling, uttaler Frank Arnesen.
Rob Jansen, spillerens agent, antyder at det ikke har vært noen samtaler med HSV.
- Det har ikke vært noen samtaler med Arnesen eller noen andre i HSV. Ville Kuyt være interessert i å flytte til Bundesliga? Jeg kan ikke si noe om det. Mange klubber har kommet med henvendelser, men det er ingenting konkret, sier Jansen.
Bild

Torsdag 19. april

Victor Moses hos Wigan vil ha et år igjen av sin kontrakt etter denne sesongen, og den hurtige kantspilleren skal ifølge sin agent ikke være interessert i å forhandle om en ny avtale. En rekke klubber i Premier League skal være villig til å prøve å hente den nigeriansk fødte 21-åringen for en billig penge til sommeren, hvorav Liverpool og Tottenham skal være blant de interesserte.
Metro.co.uk

Liverpool er i forhandlinger med Athletic Bilabo om 16-årige Mikel Zaton. Spisse , som fritt kan forlate klubben etter sesongslutt, spiller for tiden for Bilbaos guttelag i Cadete Liga Vasca. Med 25 mål på 28 kamper, inkludert 5 hattrick, er han ligaens toppscorer denne sesongen. Storklubbene Real Madrid og Barcelona følger også spillerens utvikling.
El Correo

Onsdag 18. april

Salomon Kalou har tiltrukket seg interesse fra et dusin antall toppklubber i England og på kontinentet, inkludert Liverpool og Arsenal. Hans fremtid i Chelsea er usikker. Kilder uttaler at spilleren ønsker å fortsette i Premier League, men hans kontraktsituasjon følges også nøye av klubber i Italia, Spania og Tyrkia.
Goal.com

Tirsdag 17. april

Bundesliga-klubben Hamburg SV har kastet seg inn i jakten på Dirk Kuyt. Det forventes at angriperen forlater Liverpool til sommeren etter mindre spilletid under Kenny Dalglish.
De Telegraaf

Liverpool kjemper om underskriften til den colombianske spissen Jackson Martinez. 25-åringen, som har scoret 17 mål på 31 ligakamper denne sesongen, spiller for mexicanske Jaguares. Flere toppklubber i Europa skal også være interessert, inkludert Porto. Liverpool håper å hente ham for £4M etter at speidere har sett ham i aksjon en rekke ganger.
- Jeg er ikke i avanserte forhandlinger med Liverpool eller Porto, men jeg vet at de er interessert. Jeg har ikke snakket med noen, og det samme gjelder min klubb og min agent. I løpet av de neste månedene bør ting være sluttført, sier Martinez til den colombianske avisen Nuevo Estadio.
Daily Mail

Mandag 16.april

Johan Cruyff har blitt linket til å etterfølge Damien Comolli som sportsdirektør i Liverpool FC, men nederlenderen har så langt ikke blitt kontaktet.
- Jeg ser mitt navn blir nevnt i forbindelse med Liverpool. Jeg vet ikke hvor det har kommet fra fordi jeg har ikke hørt noe fra dem. Det har ikke vært noen kontakt. Hvis dere bare leser spekulasjoner som dette uten noen subsatns, så er det ingen poeng å ta det seriøst. Det er bare prat, sier Johan Cruyff.
Daily Mail

En kilde i Ajax påstår at det er liten sannsynlighet at Johan Cruyff slutter seg til Liverpool FC.
- Bortsett fra sitt arbeidet her har han forpliktelser i Katalonia og også nylig blitt rådgiver i en klubb i Mexico. Hans barn og barnebarn er alle sammen med ham i Barcelona hvor han har bodd de seneste 24 årene. Han blir 65 år om mindre enn fjorten dager. Han kommer ikke til å bryte opp nå og flytte til Liverpool.
Daily Mail