Uke 18

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 6. mai

Roberto Martínez og Wigan vil ikke nekte Victor Moses å bytte klubb, men Lancashire-klubben krever £10 millioner for å gi slipp på flankespilleren. 21-åringen har prikket inn storformen de siste ukene, og Tottenham og Liverpool kjemper nå om Moses' gunst.

Metro

Onsdag 2.mai

Liverpool har vært linket til Seysou Keita hos Barcelona, men storklubben skal nå vurdere å involvere 32-åringen i en handel med Milan som vil bringe midtstopperen Thiago Silva til Camp Nou. Nyrike russiske Anzhi skal også være interessert.
Sport (spansk)

Pablo Armero skal ha blitt fulgt av Arsenal og Liverpool, men engelskmennene kan nå få konkurranse fra Milan og Juventus om å sikre seg den 25-årige forsvareren til Udinese. Udinese skal forlange en prislapp på rundt £8M.
Mediaset

Tirsdag 1.mai


Liverpool har forhørt seg om angriperen Luuk De Jong hos FC Twente. 21-åringen ventes å ha en prislapp på £12M. Newcastle skal også ha kontaktet den nederlandske klubben.
De Telegraaf

Mandag 30.april

Ifølge rapporter skal Kenny Dalglish overvært AZ Alkmaar og mot Feyenoord nylig, hvor hovedmålet skal ha vært 24-årige Rasmus Elm hos AZ. Den hardtskytende svenske midtbanespilleren har scoret 12 ligamål så langt i sesongen og ventes å ha en prislapp på £8M.
Daily Mirror

Dalglish skal også ha sjekke den store angriperen Olivier Giroud hos Montpellier. Arsenal er en annen klubb som viser interesse for toppscoreren.
Daily Mail

Marokkaneren Younes Belhanda (22) skal være en annen spiller hos Montpellier som Liverpool har på sin ønskeliste. Klubbpresident Louis Nicollin har gitt uttrykk for at playmakeren vil bli værende i Montpellier for å spille Champions League for dem, men Liverpool skal vurdere å overtale dem med et bud på om lag £10M.
sportsnewsireland.com