Uke 19

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13. mai

Det forventes at Liverpool skal i samtaler med Mohamed Diame i løpet av de neste ti dagene om en kontrakt verdt £60000 i uken. Senegaleserens avtale med Wigan utløper etter sesongen, og spilleren kan da gå gratis til ny klubb.
Goal.com

Lørdag 12. mai

Martin Skrtel har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, men vil be om et klubbskifte for å spille Champions League-fotball.
goal.com

Chelsea og Liverpool er beredt til å kjempe om underskriftene til FC Twente-duoen Luuk de Jong (21) og Ola John (19). Den nederlandske klubben ønsker å beholde begge spillerne, men har satt 15 millioner euro som prisforlangende på hver av dem. Kontraktene deres utløper i 2014.
TC Tubantia/insidefutbol.com

Torsdag 10.mai

Espanyol er en av flere klubber som ønsker å hente Maxi Rodriguez.
Liverpool Echo

Liverpool jakter den serbiske kantspilleren Milos Krasic. 27-åringen har kun syv Serie A-kamper denne sesongen etter å ha falt i unåde hos trener Antonio Conte.
TalkSPORT

Onsdag 9.mai

Liverpool øyner Real Madrids anvendelige spiller Hamit Altintop som en mulig erstatter for Dirk Kuyt. Et bud på £2M kan være nok til å lokke La Liga-mesteren til å skille lag med 29-åringen, som har en kontrakt med varighet frem til 2015.
Metro.co.uk

Liverpool er på vei til å gjenoppta interessen for Eljero Elia, som de fulgte da nederlenderen var i Hamburg. Den 25-årige kantspilleren har ikke funnet seg til rette i Juventus. Han ønsker å forlate Italia for å spille førstelagsfotball.
talkSPORT

Tirsdag 8.mai

Maxi har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, men ønsker å forlate klubben på grunn av lite spilletid. Hans rådgivere ønsker å diskutere alle alternativer, og klubber i Spania og Argentina følger situasjonen. Liverpool ønsker å hente inn minst tre spillere til sommeren, og de kan komme til å la Maxi gå for å balansere regnskapet.
Daily Mail

Liverpool har en stund vært linket til vingen/spissen Cristian Tello, som gjerne blir benyttet som innbytter hos Barcelona. De røde er nå spent på hva den nye manageren Tito Vilanova ønsker å gjøre med 20-åringen, men det spekuleres i at storklubben ønsker å låne ut Tello for å gi ham mer førstelagsspill. Atletico Madrid og Valencia skal også følge situasjonen nøye.
Barca AFP

Mandag 7. mai

Liverpool forbereder et bud på Darren Bent. Den 28-årige Aston Villa-spissen er snart tilbake fra skade.
Caughtoffside.com