Uke 21

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

 Søndag 24. mai

Ryad Boudebouz har vært linket til Liverpool i over et år, og skal denne gang ha bestemt seg for å forlate Sochaux. I tillegg til Liverpool skal også Lyon, Lille og Marseille ønske seg 22-åringen.

- Det er klart agenten min prater med noen klubber, spesielt i Frankrike, men det er ingenting konkret. Du har også Liverpool, som har hatt innledende samtaler med agenten min, men med fare for å reptere meg er alt foreløpig på diskusjonsnivå, sier spilleren.
SkySports

Onsdag 23. mai

Rayo Vallecanos målkåte midtbanespiller Michu har bare ett år igjen av kontrakten med sin spanske klubb, og skal være tilgjengelig for så lite som £3M. Dette faktum har vekket interessen både hos Liverpool og Manchester United.
Daily Mail

Liverpool og Chelsea må kjempe med Real Madrid om de ønsker å sikre seg Ajax-backen Gregory van der Wiel.
Talksport

Tirsdag 22. mai

Harry Redknapp er noe overraskende en kandidat til managerjobben i Liverpool. Anfied-klubbens amerikanske eiere har blitt imponert over Redknapps managerstil på White Hart Lane, og planlegger et fremstøt mot Tottenham-manageren. 65-åringen har kun ett år igjen av sin kontrakt med Spurs.
London Evening Standard

Fabio Capello har allerede har vært i møte med ledelsen i Liverpool FC, og skal nå til ytterligere samtaler med Liverpools eiere, FSG, i Boston, i likhet med Roberto Martinez og Andre Villas Boas. Det forventes også at trioen også får selskap av minst en kandidat til i denne intervjuprosessen. - Den lange listen med kandidater begynner nå å snevres inn til et antall det går an å jobbe videre med, og som sannsynligvis vil reise til Boston for samtaler. Det er selvsagt også en sjanse for at eierne vil komme til England for å snakke med kandidatene, siteres en kilde. En agent som representerer Liverpool tok kontakt med Capello i forkant av lørdagens Champions League-finale, og spurte om han var interessert i jobben. Etter den tid har Capello hatt innledende samtaler med klubben, og uttrykt ønske om å bli vurdert for stillingen. Han vil nå altså i likhet med Martinez og Villas-Boas ha mer formelle samtaler med eierne.
ESPN

Liverpool-ledelsen har allerede hatt samtaler med både Roberto Martinez og André Villas-Boas, og duoen regnes som de fremste kandidatene til managerjobben i Liverpool. Martinez ligger best an i løypa av de to. Duoen skal inn til nye intervjuer i løpet av de neste 48 timene. Wigan-manager Martinez hadde samtaler med Anfield-klubben i Liverpool på søndag, mens André Villas-Boas hadde et møte med Fenway Sports Group i Boston i slutten av forrige uke. Martinez skal nå ha mer formelle diskusjoner med Liverpool-ledelsen med det aller første, hvor han blant annet vil møte styreformann Tom Werner og FSG sin egen advokat Ed Weiss. 38 år gamle Martinez er favoritt til å få stillingen, med Villas-Boas som hans argeste konkurrent. Portugiseren skal ha gjort et godt inntrykk på FSG da han møtte Liverpool-eierne i Boston. FSG skal imidlertid være av den formening at Martinez fyller deres kriterier best, og dersom samtalene med eierne går bra kan spanjolen bli tilbudt jobben allerede denne uken.
Goal.com