Uke 22

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 3.juni

Liverpool har tidligere vært linket til Clint Dempsey hos Fulham, og den amerikanske angriperen skal fortsatt være på radaren til folket på Anfield.
Daily Star Sunday

Dirk Kuyt kan være aktuell i en byttehandel med Fiorentina og Juan Manuel Vargas (28). Vingbacken Vargas skal være verdsatt til £12M.
Metro

Torsdag 31. mai

Tidligere Director of Football i Rangers, Gordon Smith, har takket nei til en lignende rolle i Liverpool. Hans rådgiver, Jonathan Hope, bekrefter at den tidligere daglige lederen i det skotske fotballforbundet ikke er interessert i å jobbe for Liverpool FC. - Min klient Gordon Smith var i samtaler med Liverpool FC via meg om en stilling som Director of Football. Selv om Gordon ikke har hatt samtaler med klubben selv, så har jeg hatt det. Jeg har snakket med dem ved flere anledninger, men jeg har bestemt meg for å trekke min klient som kandidat til jobben da vi har muligheter i Midt-Østen. Fra et fotballperspektiv tror jeg dette ville ha vært et steg i feil retning for min klient. Vi kommer ikke til å ha flere samtaler med Liverpool. Vi har muligheter i utlandet, og jeg vil bruke noen dager til å diskutere med Gordon hva som er best for ham og hans familie. Både jeg og Gordon ønsker Liverpool FC lykke til i fremtiden, siteres Hope.
Sky Sports

Onsdag 30. mai

Liverpools eiere har kommet med en ny formell henvendelse om å få snakke med Brendan Rodgers, og Rodgers skal møte Fenway Sports Group i ettermiddag.
Sky Sports

Tirsdag 29. mai

Swansea-manager Brendan Rodgers har kommet hjem tidligere enn planlagt fra ferie i USA, for å diskutere managerjobben i Liverpool. Rodgers hadde møte med Swansea-formann Huw Jenkins rundt lunsjtider i dag for å diskutere en mulig overgang til Liverpool.
The Telegraph

Liverpool leder kampen om å sikre seg Juventus-vingen Milos Krasic foran nyopprykkede Reading. Liverpool har vært i kontakt med Torino-klubben, som ønsker å selge 27-åringen, men Anfield-klubben skal først og fremst være interessert i et sesonglangt lån. Reading skal være villige til å kjøpe Krasic, men den serbiske landslagsspilleren ønsker seg til en større klubb.
Goal.com

Swansea-manager Brendan Rodgers holdes nå som en større favoritt til å få managerjobben i Liverpool enn Roberto Martinez.
Daily Mail

Liverpool kjemper mot Porto om underskriften til den colombianske spissen Jackson Martinez. Den managerløse Anfield-klubben jobber fortsatt i kulissene for å sikre seg 25-åringen, men Porto skal også være kommet langt i forhandlinger med spissen til Jaguares De Chiapas.
Talksport

En overgang for Mohamed Diame fra Wigan til Liverpool ser ut til å gå i vasken på grunn av at Kenny Dalglish fikk sparken som Liverpool-manager. Senegaleseren, som står uten kontrakt etter tre år i Wigan, bekrefter at han vurderte en overgang til Liverpool før Dalglish fikk sparken. - Kontrakten min er gått ut, og derfor er det nå mange klubber som er interesserte. Jeg må opptre avslappet, og ta en stor avgjørelse for fremtiden min. Det er interesse fra noen klubber i Spania, Frankrike og Tyrkia, men jeg ønsker å fortsette i Premier League. Jeg møtte Kenny Dalglish og vi snakket om neste sesong, men klubben bestemte seg for å kvitte seg med ham. Det er sant at jeg var veldig opprømt og var i ferd med å gå dit, men jeg tror jeg har muligheten til å gå til en annen klubb, sier Diame. Tottenham og Arsenal skal vise interesse for spilleren.
Sky Sports News

Mandag 28. mai

Jurgen Klopp seiler opp som ny favoritt til å bli manager hos Liverpool. FSG vil søke etter senest å ha en løsning på plass før Euro 2012 starter.
talkSPORT (John Kreger, amerikansk korrespondent)