Uke 23

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10. juni

Liverpool vil legge inn et bud på £15M for Chelsea-spissen Daniel Sturridge i sommer. Sturridge skal stå øverst på Brendan Rodgers sin ønskeliste når han skal erstatte Dirk Kuyt.
Setanta Sports

Lørdag 9. juni

Liverpool står klare til å legge inn et bud på £17M for Manchester City-vingen Adam Johnson. Samtaler mellom klubbene vil finne sted de kommende dagene. Sunderland og Newcastle skal også være ute etter vingen, men Liverpool skal være villige til å matche lønnen Johnson har i City. 24-åringen ønsker mer spilletid enn han får i City, for å komme med på det engelske landslaget.
Setanta Sports

Liverpool linkes til Arsenal-spiss Nicklas Bendtner og Wolverhampton-vingen Matt Jarvis. Brendan Rodgers håper han kan sikre seg 26 år gamle Bendtner for £8M. Jevngamle Jarvis score 8 mål og hadde 4 målgivende pasninger for Wolves sist sesong.
Caughtoffside.com

Liverpool jakter igjen midtbanespilleren Mohamed Diame, etter at senegaleserens kontrakt med Wigan nå er løpt ut. Det virket som en overgang til Liverpool ikke ble noe av på grunn av Kenny Dalglish sin avgang, men nå skal Brendan Rodgers ha fornyet Liverpools interesse for spilleren. Aston Villa kan komme til å gi Liverpool konkurranse som Diame.
Sky Sports

Torsdag 7. juni

Liverpool er interessert i AC Milans back Didac Vila. Den unge spanjolen tilbrakte forrige sesong på lån i Espanyol, men er usikker på Milans planer kommende sesong. Super Deporte melder at Liverpool og Valencia er interessert i Vila.
- Han er en god spiller, han er ung. Det er flere klubber interessert i ham, sier agent Raul Verdu.
Tribalfootbal.com

Porto har slått Liverpool i kampen om Jaguares-spissen Jackson Martinez. Porto er nær en avtale verdt 7,5 millioner euro for den colombianske landslagspissen. Ifølge El Universal var Liverpool også interessert, men var ikke villig til å matche Portos bud.
Tribalfootball.com

Tsjads landslagsspiller Hassan Hissein har tiltrukket seg interesse fra Premier League. Newcastle, Sunderland og Liverpool er alle linket til Hissein.
- Den 20-årige landslagsspilleren er et meget spesielt talent. Å få innvilget arbeidstillatelse under kriteriet et spesielt talent bør være enkelt. Han er A-landslagsspiller og ville like å få muligheten til å spille i England, sier agent Jonathan Hope til Sky News.
Tribalfootball.com

Wigan-spissen Victor Moses hevder Liverpool og Chelsea er interessert i hans tjenester. 21-åringens kontrakt på DW Stadium utløper neste sommer. Han kom til Wigan fra Crystal Palace for £2,5M i 2010.
- Jeg vet ikke nå om jeg kommer til å flytte på meg, men jeg er linket til Liverpool, Chelsea og andre klubber i England. Hvis tilbudet er bra, så hvorfor ikke. Da vil jeg dra, sier Victor Moses.
MTN Football

Liverpool ønsker seg Manchester Citys Adam Johnson, og håper at 16 millioner pund og et løfte om regelmessig spill for førstelaget vil være nok til å friste 24-åringen.
Caughtoffside.com

Tirsdag 5. juni

Juventus forbereder et bud på Luis Suarez. Budet skal ligge på £16M, men skal også inkludere Eljero Elia og Milos Krasic i avtalen.
The Guardian

Brendan Rodgers er klar til å kjempe med Manchester United og Arsenal om underskriften til Nick Powell. Crewe-spissen kan snart gå i samtaler med Manchester United etter at et bud på £2M ble akseptert av «The Railwaymen». Overgangssummen kan øke til £5M etter diverse kriterier. Arsenal har tilbudt den nyopprykkede League one-klubben mer penger, men Crewe har overaskende avslått henvendelsen. Nå håper Brendan Rodgers å gi seg inn i kampen om 18-åringen ved å legge mer penger på bordet.
Daily Mirror

Liverpool, Chelsea og Manchester City kjemper om Birminghams 14-årige midtbanespiller Foday Nabay.
Daily Mail

Mandag 4. juni

Manchester United vil kjempe om underskriften til Pachuca-spissen Marco Bueno. Liverpool sies å lede kampen om signere spissen i sommer. Begge klubber er også interessert i kantspilleren Hector Herrara.
- Det er ikke bare Liverpool. Manchester United er også ute etter Marco og Hector, sier Pachuca-eier Jesus Martinez til Raza Deportiva.
Click Manchester

Manchester City-manager Roberto Mancini ønsker å styrke forsvaret. Førstevalget er Fabricio Coloccini. Dersom "The Citizens" ikke får akseptert bud på Newcastle-spilleren, vil de rette oppmerksomheten mot enten Daniel Agger eller Chelseas David Luiz.
Daily Mirror