Uke 26

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 1. juli

Liverpool vurderer et bud på Fulhams Clint Dempsey, men har fått beskjed om at det må minst £10M på bordet for å prise 29-åringen vekk fra Craven Cottage. De røde håper å slippe med en langt lavere overgangssum. Liverpool håper fortsatt å sikre seg Gylfi Sigurdsson, og Clint Dempsey står på listen over alternativer dersom de ikke får tak i på islendingen.
Sunday Times

Brendan Rodgers ønsker å signere midtbanespilleren Steven Davies fra Rangers etter at den 27 år gamle nordirske landslagsspilleren har kunngjort at han vil forlate Ibrox. Den tidligere Aston Villa- og Fulham-spilleren er en av mange spillere i klubben som har nektet å overføre sine kontrakter til Charles Greens «newco», og det er derfor sannsynlig at han går på fri overgang i løpet av de kommende ukene.
Caughtofside.com

Lørdag 30. juni

Salomon Kalou er linket til Liverpool og Juventus. 26-åringens kontrakt med Chelsea utløper i dag, men angriperen forhaster seg ikke med et klubbskifte.
- Akkurat nå er det vanskelig å si. Jeg nyter ferien min. Etterpå skal jeg ta en avgjørelse om fremtiden, sier Kalou.
Goal.com

Andre Villas-Boas ønsker å gjøre Portos Joao Moutinho til sin første signering  i Tottenham. 25-åringen ses på som en mulig erstatter for Luka Modric. Manchester City, Manchester United, Chelsea og Liverpool skal også være interessert i midtbanespilleren. Portugiseren har en utkjøpsklausul i kontrakten på £40M, men Porto sies å ønske £32M.
Daily Mail

Ibrahim Afellay er klar for samtaler med Barcelona angående fremtiden. Tottenham og Liverpool følger med på utviklingen.
TalkSPORT

Fredag 29. juni

Brendan Rodgers vurderer å by £6M for Boltons offensive midtbanespiller Mark Davies nå som Gylfi Sigurdsson ser ut til å ende opp i Tottenham.
Mirror

Seydou Keita har blitt linket til Liverpool, men tilbakeviser at han er på vei til merseysiderne.
- Jeg skal ikke til Anfield, sier Barcelona-spilleren.
ESPN Soccernet

Liverpool-linkede Lacina Traore ser ut til å havne i Anzhi Makhachkala.
- Det er enighet om en overgang til Anzhi Makhachkala for Lacina Traore, skriver Kuban Krasnador på sin offiselle nettside.
fckuban.ru

Torsdag 28. juni

Bolognas Gaston Ramirez er på vei til Liverpool for £20M. Italienske kilder opplyser at den 21 år gamle landslagsspilleren fra Uruguay får sin drømmeovergang.
Daily Express

Liverpool og Newcastle ser ut til å tape kampen om underskriften til Twente-spissen Luuk de Jong for Borussia Mönchengladbach.
ClubCall

Liverpool er interessert i Bayer Leverkusen-spissen Andre Schurrle. Den unge tyskeren linkes også til Chelsea. Den tyske landslagsspilleren vil koste minst £12M.
Caughtoffside.com

Wigans Victor Moses holder døren på gløtt for en overgang til Liverpool.- Jeg vet ikke hva som vil skje, men det er en link til Liverpool, Chelsea og andre klubber i England. Dersom tilbudet er bra ser jeg ingen grunn til at jeg ikke skal flytte på meg, siteres Moses.
Setanta Sports

Liverpool linkes til Frankrikes landslagskeeper Hugo Lloris ettersom AC Milan er ute etter å hente Pepe Reina. Hugo Lloris vil være Liverpools førstevalg dersom Reina forlater klubben.
10 Sport

Onsdag 27. juni

Liverpool akter å kjøpe den ivorianske spissen Lacina Traore fra den russiske klubben Kuban Krasnodar. De røde skal betale 8 millioner euro for 22-åringen.
Footylatest.com

Agenten til Salomon Rondon hevder at Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham er interessert i den 22 år gamle landslagsspilleren fra Venezuela som til daglig spiller i Malaga.
Talksport

Liverpool vurderer å legge inn bud på Manchester City-stopper Joleon Lescott.
Sports News Ireland

Tirsdag 26. juni

Liverpool er interessert i Fiorentinas Juan Manuel Vargas, ifølge spillerens agent. Vingen fra Peru er ventet å skifte beite i sommer, og har også tidligere vært linket til Liverpool. - Han kan komme til å forlate Fiorentina. Det er en mulighet. Men for øyeblikket er det kun rykter, og ingenting offisielt. Han hadde ingen stor sesong, og ivrer etter å gjøre det bedre neste år. Liverpool er en mulighet, men det er også Malaga som kan gi ham prestisjen det er å spille i Champions League. Om han foretrekker Premier League eller La Liga? Vargas vil sette pris på å spille i begge ligaer, men også Serie A har et kvalitetsstempel. Vi har snakket med Inter tidligere, som også var interesserte, uttaler agent Jorge Cyterszpiler .
TMW

Det blir neppe noen retur til AC Milan for Alberto Aquilani etter at franske Mathieu Flamini har akseptert å halvere lønnen sin for å få fortsette på San Siro. Det var forventet at Flamini ville forlate Milano-klubben i sommer, noe som kunne ha ført til at Milan hadde hentet Aquilani permanent fra Liverpool.
Setanta Sports

AS Roma kjøpte nylig alle eierinteressene i Fabio Borini, men Brendan Rodgers skal likevel være villig til å friste med et bud på 10 millioner euro for den italienske landslagsspissen.
La Repubblica

Liverpool ønsker å kjempe om underskriften til Porto-spilleen James Rodriguez. Colombianerens agent har bekreftet at Manchester United er interessert, og forventer å diskutere spillerens situasjon med Porto i neste uke. Liverpool har også vist sin interesse.
O Jogo

Nathan Ecclestons kontrakt med Liverpool utløper neste sommer, men 21-åringen kan forlate Liverpool gratis allerede i sommer dersom de røde får nedfelt en klausul i kontrakten med kjøpende klubb om at merseysiderne skal ha provisjon ved videresalg.
SkySports

Liverpool-linkede Gylfi Sigurdsson går til Tottenham, som betaler Hoffenheim 10 millioner euro for midtbanespilleren.
Bild

Mandag 25. juni

Liverpool-linkede Fabio Borini fortsetter karrieren i Roma. Roma har nå betalt Parma for de gjenværende rettighetene i spilleren som Parma satt på, og spissen er således Romas eiendom frem til 2016. . - Helt siden den dagen han gikk på utlån til Roma har Fabio ønsket å bli Roma-spiller. Vi håpet at klubbene skulle komme til enighet, og nå er vi bare glade. Fabio er henrykt, og klar til å begynne på det virkelige eventyret i Roma. Vi ønsker å takke både Parma og Roma. Når en spiller gjør det bra i Serie A er det normalt at han blir fulgt av internasjonale klubber. Flere viktige klubber har vist interesse for Fabio, men han var klar på at han ønsket å fortsette i Roma og alt ble løst til alles tilfredshet, sier spillerens agent Marco de Marchi.
Tele Radio Stereo

Juventus skal være villige til å betale Liverpool £14.5M pluss den kroatiske vingen Milos Krasic for å få fatt i Luis Suarez.
Tuttosport

Manchester City planlegger å legge inn et bud på Liverpool-stopper Daniel Agger.
Talksport