Uke 29

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 22.juli

Gerard Deulofeu imponerte nylig under EM for U19 og Barcelona skal ønske å låne ham ut den kommende sesongen. Liverpool håper imidlertid å overbevise kantspilleren om at han vil ha større sjanser til førstelagspill ved å komme til Anfield, og kan være interessert i å komme med et bud om en permanent overgang. Barca ventes da å forlange £7,5M.
The People

Fredag 20. juli


Juventus skal være i ferd med å sette inn støtet på å kjøpe en spissduo bestående av Robin van Persie og Luis Suarez. De italienske mesterne kan lokke med Champions League-fotball, og tror et bud på £28m vil friste Liverpool til å selge Suarez, som kom til Liverpool for £23,5m i januar 2010. Uansett hva som skjer med van Persie, så vil Juventus prøve seg på Suarez - men den italienske klubben skal være optimistisk for at de kan sikre seg begge to.
The Times

Torsdag 19.juli


Martin Skrtel har denne sommeren blitt linket bort fra Liverpool, og to klubber som vil ha merket seg de noe uklare uttalelsene hans om fremtiden i går er Manchester City og hans gamleklubb Zenit St. Petersburg.
The Times

Ibrahim Afellay virker ikke å være med i fremtidsplanene til den nye treneren hos Barcelona, Tito Vilanova. Den 26-årige nederlenderen kan bli tilgjengelig for en rimelig penge, og både Arsenal og Liverpool skal ha vist interesse.
Talksport


Onsdag 18.juli


Liverpool skal være i ferd med å forberede et bud på Swansea sin midtbanespiller Joe Allen.
SkySports

Demba Ba, som Brendan Rodgers skal vurdere som en mer allsidig spiller enn Andy Carroll, kan bli benyttet i en byttehandel hvor Carroll ender tilbake i Newcastle. 27-årige Ba skal ha en klausul i sin kontrakt om at han kan selges for £7M, mens Newcastle er lite villig til å betale de £20M som Liverpool forlanger for Andy Carroll.
The Northern Echo

Tirsdag 17.juli


Andy Carroll er for tiden på ferie i Brasil, men skal ha fortalt Liverpool at han har mer lyst å bli i Liverpool og kjempe for sin plass på laget enn å returnere til Newcastle.
ESPN

Joe Allen har ikke forsøkt å presse gjennom en overgang til Liverpool, til tross for rapportene i engelsk presse. LFC skal ikke ha kontaktet den walisiske klubben om spilleren.
Swansea Today

Swansea har satt en prislapp på £15m for Liverpool-linkede Joe Allen. Liverpool skal ha inngått en avtale om å ikke kjøpe spillere fra Brendan Rodgers sin gamleklubb, men har lov å by dersom andre klubber også legger inn bud.
BBC

Barcelona skal ha vist interesse for å kjøpe Daniel Agger, selv om det foreløpig ikke har kommet noen konkret henvendelse fra Camp Nou. Real Madrid og Manchester City skal være andre klubber som følger situasjonen til Liverpools midtstopper og Danmarks kaptein nøye.
Jyllands-Posten

Mandag 16.juli


West Ham skal ha fått avslag på £15M for Andy Carroll. The Hammers er en av flere klubber som ønsker å låne eller kjøpe Carroll, men signalene fra Anfield er at man kun er villig til å vurdere et salg. Newcastle er favoritt til å sikre seg spissen, mens Aston Villa, Fulham og Milan også har vist interesse.
Daily Star

Liverpool skal ha vist interesse for den 20-årige tyrkiske vingen Gökhan Töre hos Hamburg. Töre har vært innom Chelsea, men fulgte med Frank Arnesen til HSV. Han har det siste året vært mye plaget med skader og skal ha en prislapp på rundt £4M.
turkish-football.com

Brendan Rodgers skal ha Kevin Mirallas i kikkerten. Den 24-årige angriperen/vingen scoret 20 ligamål for Olympiacos forrige sesong og den belgiske landslagsspilleren kan være tilgjengelig for £10M.
Daily Star