Uke 31

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 4. august

Daniel Agger har stadig blitt linket til Manchester City og Barcelona i sommer. Brendan Rodgers skal igjen se mot gamleklubben Swansea i jakt på hans erstatter dersom han blir solgt. 28 år gamle Ashley Williams skal stå på blokka til manageren dersom han må erstatte sin elegante danske midstopper.
Daily Mail

Onsdag 1. august

Dani Pacheco er på vei til å forlate Liverpool etter at han ble utelatt fra troppen som reiste til bortekampen mot FC Gomel. 21-åringen figurerer ikke i Brendan Rodgers' fremtidsplaner.
The Times

Tottenham har blitt imponert over Raheem Sterling under pre-season. London-klubben planlegger et bud på £7,5M for kantspilleren.
Daily Mirror

Manuel Fernandes skal være et £7M-transfermål for Liverpool. Den 26-årige midtbanespilleren ble en gang regnet som en av de mest spennende spillerne i Europa, og ble fulgt av Manchester United. Besiktas-spilleren kjenner Premier League godt etter to låneopphold i Everton (2007 og 2008) og ett i Portsmouth (i 2006).
Daily Mirror

Mamadou Sakho har blitt fortalt at han kan forlate Paris St. Germain, og det har Liverpool og Newcastle blitt oppmerksomme på. Den 22-årige midtstopperen er ikke i Carlo Ancelottis fremtiden. Spillerens agent vil forsøke å få til en avtale med en annen klubb.
Daily Mirror 

Tirsdag 31. juli

Swansea er interessert i låne Jonjo Shelvey.
Daily Mail

Mandag 30. juli

Fiorentina forhandler med Liverpool om byttehandel for spillerne Juan Manuel Vargas og Alberto Aquilani. Istedenfor å betale 9 millioner euro for Aquilani har Fiorentina foreslått en byttehandel. Liverpool har lenge blitt linket til Vargas, men en overgang har aldri blitt materialisert. Den peruanske kantspilleren har ofte blitt kritisert av fans og lokal presse på grunn av sin vekt. Vargas er ivrig etter et klubbskifte, mens Fiorentina håper å få spiller av lønningslista.
Football Italia

Manchester City la inn et bud på £13M for Daniel Agger i forrige uke, men Liverpool skal ha avslått. Agger har fortalt Brendan Rodgers at han ønsker å forlate klubben. Midtstopperen kommer til å bekrefte i løpet av to uker om han velger City eller Spania, der Real Madrid og Barcelona også har vist interesse.
Daily Mirror

Brendan Rodgers vurderer å hente Wolfsburg-spilleren Simon Kjær for å danne midtstopperpar med Daniel Agger.
The Guardian

Brad Jones har spilt en ligakamp for Liverpool siden £2,3M-overgangen fra Middlesbrough i 2010, men er ønsket av Norwich. Manager Chris Hughton mener Jones kan legge press på førstevalget John Ruddy.
Daily Mail

Liverpool er interessert i Wolves-keeper Dorus de Vries (31) og Birminghams sisteskanse Jack Butland (19).
Daily Mail

Newcastle følger situasjonen til Andy Carroll. Nordøst-klubben står beredt til å tilby Liverpool £18M for spissen selv om Demba Bas klausul ikke blir aktivert. Senegaleseren kan forlate St. James’ Park for £7M innen tirsdagens frist.
Goal.com