Uke 39

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 30. september

Liverpool, Manchester United, Manchester City og Tottenham jakter alle Birminghams midtbanespiller Nathan Redmond. Birmingham har satt en prislapp på £12M på 19-åringen.
Mirror

Liverpool linkes til portugiseren Ricardo Quaresma etter at den 28 år gamle vingen takket nei til en ny kontrakt med Besiktas.
Transfer Tavern

Liverpool leder kampen om signaturen til Newcastle-spissen Demba Ba. Anfield-klubben er interessert i å hente angriperen til Merseyside for å hjelpe klubben til flere scoringer. Spissens lønnskrav skal irritere Newcastle. Senegaleseren krever mer enn de £50 000 i uken han tjener i dag. Ba gjorde 17 mål i sin første sesong for Newcastle, og er toppscorer i årets Premier League med seks mål. Det skal være en klausul i hans Newcastle-kontrakt som gjør at han kan forlate St James' Park for £7.5M.
Daily Mail

Brendan Rodgers følger nøye med på situasjonen til Mesut Ösil i Real Madrid. Den offensive midtbanespilleren nyter ikke så stor tillit på Santiago Bernabeu for tiden. Luca Modric har skjøvet Ösil ut av laget, og selv om han har kontrakt til 2016 kan han ønske å skifte klubb til sommeren.
Mirror

Liverpool og Manchester City vil forsøke seg med bud på Arsenal-ving Theo Walcott i januar. De to klubbene vil forsøke å lokke spilleren til sine respektive klubber ved å tilby ham en spissrolle. 23-åringens kontrakt med Arsenal løper ut til sommeren.
Mirror

Lørdag 29. september

Liverpool viser reell interesse for den allsidige Udinese-forsvareren Mehdi Benatia. Den 25 år gamle franskfødte marokkaneren har hatt to gode sesonger i Serie A etter overgangen fra den franske klubben Clermont. Benatia kan spille både som sideback og midtstopper.
Tutto Mercato

Fredag 28. september

Liverpool kommer til å legge inn et bud på Barcelona-spissen David Villa i januar.
Calcio Mercato

Onsdag 26. september

Manchester United og Liverpool jakter den argentinske landslagsspilleren Nicolas Gaitan. Den 24 år gamle offensive midtbanespilleren har blitt linket til disse to klubbene også tidligere.
GiveMeFootball.com

Liverpool, Arsenal, Manchester United og Manchester City skal alle være oppmerksomme på at Russland-kaptein Igor Denisov har blitt tvunget til å trene med juniorlaget til Zenit St Petersburg etter en krangel. 28-åringen pådro seg klubbledelsens vrede ved å kritisere de høye lønningene som nyinnkjøpte Hulk og Axel Witsel fikk da de ble kjøpt for store penger i sommer. Zenit reagerte med å beordre Denisov til å trene med juniorlaget. Det samme må lagkamerat Alexander Kerzhakov, som støttet Denisov i hans kritikk mot klubbledelsen.
Daily Mail