Uke 42

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 21. oktober

Liverpool er interessert i å hente Schalke-spissen Lewis Holtby på gratisovergang til sommeren. De røde ønsker å snakke med 22-åringen om dette allerede i januar. Holtbys far er fra Merseyside, men er kjent som Everton-supporter.
Goal.com

Torsdag 18. oktober

Liverpool har satt opp Nathan Redmond på listen over transfermål neste år. 18-åringens kontraktssamtaler med Birmingham har kollapset. Han har fortsatt 18 måneder igjen av sin nåværende avtale.
Daily Telegraph

Jamie Carragher ser ut til å bli tilbudt en ny toårskontrakt med Liverpool, som kan inkludere en trenerrolle i klubben etter endt periode.
ClubCall

Både Liverpool og Arsenal jakter Real Betis sin midtbanespiller Benat. 25-åringen gikk gradene i Athletic Bilbao. Betis skal kreve 20 millioner euro for spilleren.
AS

Brendan Rodgers har identifisert Jürgen Locadia som sitt neste potensielle transfermål, og vurderer å legge inn bud i januar. Liverpools manager virker imponert over det han har sett av PSV Eindhoven-spissen. 18-åringen nettet hattrick i sin debut tidligere i år, noe som ikke har skjedd i nederlandsk toppdivisjon siden Harald Berg i 1969.
Footylatest.com

Onsdag 17. oktober

Agenten til Dinamo Zagrebs midtbanespiller Marcelo Brozovic hevder at Liverpool viser interesse for hans klient. En rekke klubber i Italia skal også være ute etter 20-åringen som skrev langtidskontrakt med Dinamo da han kom dit i august. - Mange italienske klubber er ute etter ham, som for eksempel Bologna, Parma og Genoa. De er ikke de eneste som viser interesse. Liverpool har også fulgt ham lenge nå, og jeg vet de har snakket med den kroatiske klubben. Det er for tidlig å snakke om pris, men jeg har hørt at han kan være verdt 3.5 millioner euro. Han er en spiller med god kondisjon, som kan bruke begge føtter. Han ligner litt på Pirlo, sier agent Miroslav Bicanic.
Tuttomercatoweb.com

Liverpol har tilbakevist at de kommer til å forsøke å hente Daniel Sturridge for £20M fra Chelsea i januar. Brendan Rodgers er interessert i en avtale for spissen dersom han kan ta spilleren på lån først med mulighet for å gjøre avtalen permanent senere.
Daily Mirror

Tirsdag 16. oktober

Liverpool hadde representant til stede i forrige uke for å se spissen Richmond Boakye i aksjon for Serie B-klubben Sassuolo. Ghaneseren er utlånt fra Juventus.
TMW

Liverpool vurderer å legge inn bud på Palermos 24 år gamle slovenske midtbanespiller Josip Ilicic i januar.
Calcio Mercato

Brendan Rodgers følger situasjonen til Alexis Sanchez i Barcelona, etter at chileneren ikke lenger står fremst i spisskøen på Nou Camp.
International Bussiness Times

Liverpool og Tottenham er interessert i Daniel Sturridge. Spissen er frustrert over lite spilletid i Chelsea denne sesongen. Han kunne ha forlatt London-klubben på lån i sommer, men ville bare gå på en permanent overgang. Derfor ble det ikke et klubbskifte til Liverpool den gang. Chelsea vil ønske mer enn £12M for 23-åringen.
Daily Mirror

Mandag 15. oktober

Liverpool sendte ut representanter for å se nærmere på Atletico Madrids midtbanespiller Arda Turan. De var tilstede på Tyrkias VM-kvalifiseringskamp mot Romania. 25-åringen gikk fra Galatasaray til Atletico for 12 millioner i fjor.
Talksport

Både Liverpool, Arsenal og Manchester United vurderer å legge inn bud på AC Milans midtbanespiller Kevin Prince-Boateng i januar.
Talksport

Ashley Cole linkes til Liverpool og Juventus. Det forventes at venstrebacken vil forlate Chelsea etter denne sesongen, ettersom han har nektet å skrive under en ett års forlengelse av sin kontrakt på Stamford Bridge.
Footylatest.com