Uke 46

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 18. november

Jose Reina kan være på vei tilbake til La Liga, og Wigan-keeper Ali Al-Habsi kan bli hans erstatter.
Sunday People

Stewart Downing kan være på vei hjem til Middlesbrough i januar. Liverpool er villige til å gi slipp på vingen, for å få råd til å sikre seg Valencia-spissen Giuseppe Rossi. Ivorianeren Wilfried Bony er også på listen til Brendan Rodgers. Bony er spiss i Vitesse Arnhem.
Sunday People

Chelsea ønsker å kjøpe Luis Suarez, og tror de kan få sin mann ved å ansette Pep Guardiola som sin nye manager. Suarez sin agent er Pep Guardiolas bror Pere. Liverpool vil forlange £50M for Suarez, og Abramovich er villig til å betale den summen.
Sunday People

Fredag 16. november

Liverpool og Manchester United er blant klubbene som følger utviklingen til Torino-forsvarer Angelo Ogbonna. Roma viser også interesse for den 24 år gamle midtstopperen.
Talksport

Torsdag 15. november

Cristian Tello har ikke klart å bli enig med Barcelona om en ny kontrakt, og Liverpool kan komme med et bud på spissen.
Talksport

Liverpool har hatt speidere som har fulgt den 27 år gamle Genoa-forsvareren Andreas Granqvist. Zenit St Petersburg viser også interesse for svensken.
Calcio Mercato

Manchester City vil forsøke å hente Luis Suarez i januar ved å tilby Liverpool £40M.
Daily Post

Liverpool vurderer å by £5M for Tom Ince, men Anfield-klubben vil få rabatt ettersom de har rett på 35% av en overgangssum ved et videresalg. Liverpool måtte la Ince gå vederlagsfritt til Blackpool i fjor sommer fordi spilleren nektet å signere ny kontrakt, men Liverpool sikret seg kompensasjon på 35% av en overgangssum ved et videresalg.
Daily Mirror

Onsdag 14. november

Liverpool er fortsatt interessert i Fernando Amorebieta. 27-åringen har blitt fulgt av klubbrepresentanter siden Brendan Rodgers’ ankomst. Fichajes.net melder at Liverpool er villig til å tilby 14 millioner euro for forsvarspilleren. De røde har tidligere mislyktes med et bud på 12 millioner euro. Midtstopperen har en kontrakt med Athletic Bilbao frem til 2014.
Tribalfootball.com

Arsenal-manager Arsene Wenger vurderer nok en gang å legge inn bud på Liverpool-keeper Pepe Reina.
AS

Liverpool, Arsenal og Tottenham vurderer januar-bud på Shakhtar Donetsk-spissen Luiz Adriano. Alle de tre Premier League-klubbene har hatt speidere som har fulgt brasilianeren det siste året. 25-åringen har gjort 45 mål på 107 kamper for Shakhtar siden 2007.
Daily Mail

Juventus skal ha satt Luis Suarez øverst på sin liste over transfermål. Serielederen i Italia jakter en målscorer, og har sett seg ut Liverpools toppscorer som mannen de ønsker seg.
CalcioMercato

Liverpool skal være en av flere klubber som er interessert i Sassuolo-spissen Domenico Berardi.
- Juventus, Roma og Manchester City ønsker Berardi? Dette er ikke rykter, det er reell interesse. De seneste ukene har disse klubbene sendt observatører for å se Sassuolos kamper ved flere anledninger. Manchester Citys speidere har ofte kommet fra England, sier agent Giuseppe Galli til tuttojuve.com.
Klubbens generaldirekør hevder at Liverpool og Southampton også er interesssert.
- Vi har mottatt akkredittering fra engelske klubber som Liverpool og Southampton for å se våre kamper den seneste tiden. Det er imidlertid for tidlig å se på markedet, så det har ikke vært kontakt med noen klubber, sier Nereo Boanto til calciomercato.it.
Skysports.com

Tirsdag 13. november

Liverpool har i prinsippet blitt enige med Anzhi Makhachkala om en overgang for spissen Lacina Traore til sommeren.
Izvestia

Liverpool, Zenit St Petersburg og Roma konkurrerer om underskriften til den 27 år gamle Athletic Bilbao-forsvareren Fernando Amorebieta. Midtstopperen har fortsatt ikke klart å komme til enighet med sin baskiske klubb om en kontraktsforlengelse.
Izvestia

Liverpool, Arsenal og Manchester City viser interesse for Derby-vingen Will Hughes. Derby trenger pengene, så Midlands-klubben kommer sannsynligvis til å selge den 17 år gamle midtbanespilleren i januarvinduet. Hughes har spilt 16 kamper i Championship denne sesongen.
Daily Telegraph

Mandag 12. november

Brad Jones ønsker ny kontrakt med Liverpool. Australierens nåværende avtale utløper til sommeren. Keeperen har spilt godt som vikar for skadede Pepe Reina den siste tiden, men Liverpool-ledelsen har likevel ikke ymtet frempå om noen fornyelse av kontrakten. Jones vil dermed være Bosman-spiller til sommeren, men skal være ivrig etter å fortsette i Liverpool, selv om det måtte være som reservekeeper for Reina.
Mirror