Uke 47

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 25. november

Manchester City, Chelsea og Atletico Madrid er interessert i Luis Suarez. Spissen har en utkjøpsklausul i sin kontrakt som gjør at han kan gå for £40M etter sesongslutt.
Sunday People

Arsenal-manager Arsene Wenger skal være interessert i å hente Stewart Downing for £10M i januar.
Mail on Sunday

Lørdag 24. november

Liverpool forbereder et bud på Leandro Damiao i januar.  Inter verdsetter spissen til 20 millioner euro, og det skal være innenfor Liverpools rekkevidde. 23-åringen foretrekker imidlertid spill i Serie A fremfor Premier League.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool og AC Milan kjemper om Barcelonas kantspiller Christian Tello. 21-åringen står uten kontrakt på Camp Nou til sommeren.
Talksport

Liverpool og Stoke ønsker underskriften til Lazio-spissen Mauro Zarate. Den 25-årige argentineren kostet italienerne cirka £16M, men kan komme til å dra for så lite som £7M.
Footylatest.com

Fredag 23. november

Edinson Cavanis agent hevder at hans klient skal ha samtaler med Liverpool og Arsenal. - Liverpool og Arsenal er de to første klubbene som Cavani har gått med på å ha samtaler med. Det er ingen hemmelighet at Cavani ønsker å spille i England. Det er en av hans drømmer, sier 25-åringens agent Claudio Annelucci.
Daily Express.

Onsdag 21. november

Ifølge tyske medier er Liverpool interessert i å betale 20 millioner euro for den 20 år gamle Hamburg-spissen Son Heung-Min. Sør-koreaneren har gjort fem mål på 12 kamper denne sesongen.
Footylatest.com

Ifølge tyske kilder skal Nuri Sahin har anbefalt et kjøp av den 24 år gamle Borussia Dortmund-vingen Kevin Grosskreutz til Brendan Rodgers. Sahin og Grosskreutz er gode venner. Sistnevntes kontrakt med Dortmund går ut i 2014.
Footylatest.com

Agenten til Jeffren Suarez sier at Liverpool følger Sporting Lisboa-spilleren.
- Ja, Liverpool og noen andre Premier League-klubber har vist interesse, men det har ennå ikke kommet inn noen konkrete bud, sier agent Jorge Lagostea.
Daily Mirror

Championship-klubben Bristol City ønsker å låne Danny Wilson. Midtstopperen har ikke fått spilletid under under Brendan Rodgers.
Daily Mirror

Tirsdag 20. november

Stewart Downing er på vei til barndomsklubben Middlesbrough på lån. Kantspilleren må sluttføre overgangen før lånevinduet i The Football League stenger på torsdag.
Northern Echo

Liverpool ønsker å forsterke angrepet i januar, og Anfield-klubben har vært i kontakt med Chelsea angående Daniel Sturridges tilgjenglighet. Spilleren var ønsket av Rodgers på lån i sommer, men for Sturridge var bare en permanent overgang aktuelt. Nå kan 23-åringen få ønsket sitt oppfylt. Arsenals Theo Walcott er foran på ønskelisten, men Sturridge er et akseptabelt alternativ.
Daily Mail

Mandag 19. november

Liverpools settes i forbindelse med en overgang for Giuseppe Rossi i januar. Brendan Rodgers må imidlertid være tålmodig med Villarreal-spissen ettersom han er på vei tilbake fra sin andre leddbåndskade i ankelen og ikke har spilt på 13 måneder.
Daily Express

Liverpool skal gjøre et forsøk på å sikre seg Sporting Lisboa-spissen Jeffren Suarez. Brendan Rodgers har hatt speidere som har fulgt 24-åringen denne sesongen, og disse skal ha blitt imponert over det de har sett. Suarez, som også kan spille ving, kom til Sporting fra Barcelona i fjor.
Talksport

Brendan Rodgers akter å legge inn et bud på den 24 år gamle Reading-stopperen Alex Pearce.
Mirror

Liverpool står klare til å tilby Raheem Sterling en femårskontrakt verdt £20000 i uken, og 17-åringen er klar til å skrive under avtalen. Avtalen innebærer at lønnen vil stige raskt i takt med antall spilte kamper.
Mirror