Uke 50

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 16. desember

Martin Kelly har avslått en kontraktsforlengelse med Liverpool. Klubbens tilbud var på £35000 i uken. 22-åringen har bare 18 måneder igjen av sin nåværende avtale, men har avvist tilbudet om en forbedret kontrakt.
Sunday Mirror

Harry Redknapp har øremerket Joe Cole som en av spillerne til å inspirere QPR til å beholde plassen i Premier League. Redknapp har vært i samtaler med spillerens representanter angående en avtale. London-klubben håper at Cole kan komme i januar. En permanent overgang er ikke utelukket, men det er i første rekke snakk om en låneovergang der QPR betaler halvparten av spillerens lønn på £90000 i uken.
Sunday People

Blackpool-manager Michael Appleton opplyser at ingen klubber har kommet med konkrete bud på Tom Ince. Liverpool og Manchester United er interessert i kantspilleren. Brendan Rodgers ønsker å hente tilbake Ince som forlot Liverpool for £250000 for 18 måneder siden etter at spilleren nektet å akseptere kontraktstilbudet. Liverpool skal stå klar til å betale £6M for den engelske U21-landslagsspilleren.
- Det har ikke kommet noen bud så langt som jeg er klar over. Jeg tror det har vært samtaler med et par klubber og formenn, men ingenting konkret, sier Blackpool-managaer Michael Appleton til skysports.com.
Daily Mail

Lørdag 15. desember

Arsenal ønsker å hente Pepe Reina i januarvinduet. London-klubben tror Liverpool vil selge dersom de røde signerer Birminghams 19-årige landslagskeeper Jack Butland.
Daily Mirror

Liverpool forsøker å få Raheem Sterling på ny kontrakt, muligens før januar, ettersom Arsenal, Chelsea og Manchester City følger spilleren.
Daily Mirror

Fredag 14. desember

Fulham ønsker å hente Jordan Henderson i januar. Fulham-manager Martin Jol har så langt mislyktes med å finne en erstatter for Moussa Dembele.
Goal.com

Schalke-spisen Klaas-Jan Huntelaar foretrekker en overgang til Inter fremfor Arsenal eller Liverpool, ifølge spillerens agent.
Metro

Torsdag 13. desember

Brendan Rodgers har Theo Walcott på ønskelista, og følger kontraktsituasjonen til den engelske landslagsspilleren nøye. Begge Manchester-klubbene følger også med, og får nå selskap av Rafa Benítez og Chelsea. Walcott har ennå ikke kommet til enighet med Arsenal om en ny avtale. Hans nåværende kontrakt går ut etter denne sesongen, og Brendan Rodgers håper å kunne lokke spilleren til Anfield. Liverpools manager og 23-åringen har samme agent.
The Guardian

Cristian Tello har blitt linket til Liverpool helt siden Brendan Rodgers overtok managerjobben. Nå har kantspilleren signert en ny kontrakt som binder han til Camp Nou ut 2015/16-sesongen. I den nye kontrakten skal spilleren ha en utkjøpsklausul på 10 millioner euro.
UEFA.com

Agenten til Barcelona-spissen Alexis Sanchez tilbakeviser gårsdagens rapporter om en mulig låneovergang til Liverpool for hans klient i janaur.
- Alexis vil bli værende i Barcelona. Han har ingen grunn til å dra ettersom han er på det beste laget i verden. Barcelona kommer ikke til å selge Alexis i noe tilfelle, sier agent Fernando Felicevich.
Liverpool Echo

Liverpool vil kanskje forsøke å beholde Nuri Sahin etter utlånsperioden slutt, men vil få konkurranse fra midtbanespillerens tidligere klubb Borussia Dortmund.
talkSPORT

Onsdag 12. september

Liverpool er interessert i spissen Alexis Sanchez. Barcelona-trener Tito Vilanova ønsker ikke å skille lag med den chilenske spilleren i januar, men Liverpool har nektet å gi opp håpet. Brendan Rodgers har fulgt med på Sanchez’ form og situasjon ettersom det antas at katalanerne kanskje er villige til å selge til sommeren. Liverpool har bedt om bli holdt orientert. Anfield-klubben ønsket opprinnelig et lån med en mulighet for permanent overgang til sommeren, men håper nå å ordne en permanent overgang direkte.
Daily Mirror

Tirsdag 11. september

Demba Ba ligger an til å forlate Newcastle i løpet av den første uken av januarvinduet. Både Arsenal og Liverpool linkes til spissen som vil være tilgjengelig for £7M grunnet en klausul i hans kontrakt.
Daily Mirror

Det rapporteres at Liverpool følger Galatasaray-spissen Burak Yilmaz, og Anfield-klubben vil sannsynligvis ha en representant til stede i Istanbul-derbyet mellom Galatasaray og Fenerbache på søndag. Liverpool må nok ut med minst 12 millioner euro for å prise spilleren vekk fra den tyrkiske storklubben.
Turkish-football.com

Liverpool og Everton vil kjempe om underskriften til Birminghams sisteskanse Jack Butland.
Daily Star

Mandag 10. desember

Brendan Rodgers vurderer en overgang for Swanseas Michu i januar. 26-åringen har allerede scoret 13 mål i alle turneringer denne sesongen. Chelseas Daniel Sturridge følges av Rodgers, men 23-åringens ukelønn på £80000 og ønske om en sentral spissrolle kan føre til at Rodgers ser andre steder. Michu kom fra Rayo Vallecano for £2M i sommer. Swansea-manager Michael Laudrup verdsetter nå spilleren til £30M, men Liverpool kan komme til å forsøke seg med et bud på £10M.
Metro.co.uk