Uke 51

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 23. desember

Brendan Rodgers har fått £40M å rutte med til spillerkjøp og lønn til nye spillere i januar. Dette vil han bruke på fire nye spillere. Daniel Sturridge, Tom Ince, Jack Butland og Nicolas Isimat Mirin. Birmingham-målvakten Butland blir sett på som en fremtidig erstatter for Pepe Reina, mens den 21 år gamle franske midtstopperen Mirin kun har 18 måneder igjen av sin kontrakt med Valenciennes, og derfor er tilgjengelig til en grei pris.
Sunday Express

Lørdag 22. desember

Liverpool mener å ha løst pengekrangelen med Daniel Sturridge sin agent, og det forventes at Chelsea-spissens overgang til Anfield-klubben blir offentliggjort i løpet av de neste 48 timene.
Daily Mail

Torsdag 20. desember

Joe Cole ligger an til å gå på utlån til Queens Park Rangers i januar , dersom London-klubben kan komme til enighet med Liverpool om dekning av en del av spillerens lønn. Det er snakk om et lån ut sesongen, hvor QPR-formann Tony Fernandes er villig til å dekke mesteparten av midtbanespillerens ukelønn på £90000, men ikke alt.
Daily Express

West Ham ønsker å kansellere lånet av Andy Carroll og sende ham tilbake til Liverpool. Carroll har stort sett vært skadet i hele høst, og The Hammers ønsker nå ikke å betale lønnen hans på £90000 i uken lenger. London-klubben avtalte et sesonglangt lån av Carroll med Liverpool, men Anfield-klubben har mulighet til å tilbakekalle ham i januar, samtidig som West Ham har mulighet til å oppheve låneavtalen i det nært forestående transfervinduet.
Goal.com

Onsdag 19. desember

Liverpool er klare til å legge inn bud på Feyenoord-stopperen Stefan De Vrij. Manchester United, Arsenal, Chelsea og Newcastle viser også interesse, men Liverpool skal lede kampen om den unge nederlenderen og kan få tilslaget for £8M.
Daily Express

Både Liverpool og Tottenham vil forsøke å sikre seg den 25 år gamle Real Madrid-spissen Jose Callejon til sommeren. Udinese viser også interesse for angriperen.
Tuttosport

Derby County er villige til å selge den kreative midtbanespilleren Will Hughes, men krever £5M for 17-åringen. Liverpool og Arsenal viser størst interesse for spilleren, men også Manchester City, Tottenham og Fulham følger med på situasjonen.
Goal.com

Tirsdag 18. desember

Raheem Sterling står klar til å skrive under en femårskontrakt med Liverpool, og kommer til å gjøre dette rett over nyttår. Partene er nær ved å bli enige om en avtale der ukelønnen det første året er £30000, og hvor vingen vil få en lønnsøkning hvert år. Forhandlingene har dreid seg om bonuser for antall kamper, antall mål og Champions League-kvalifikasjon. Den nye kontrakten vil binde Sterling til Liverpool frem til sommeren 2018.
Goal.com

Liverpools speidere skal ha blitt imponert over Galatasaray-trioen Selçuk İnan, Burak Yilmaz og Semih Kaya da de overvar lokaloppgjøret mellom Galatasaray og Fenerbahce. Speiderne var egentlig tilstede for å se på Yilmaz, men skal også ha notert seg de andre to på blokka. Den 27 år gamle spissen Yilmaz har gjort 15 mål denne sesongen. Den jevngamle lagkameraten Selçuk er playmaker på midtbanen og assistkonge, mens den 21 år gamle midtstopperen Semih blir betraktet som et av de største talentene i tyrkisk fotball.
Milliyet

Liverpool er blant klubber som følger den franske midtstopperen Nicolas Isimat Mirin. 21-åringen fra Clairfontaine-akademiet har etablert seg på Valenciennes, men har bare 18 måneder igjen av sin kontrakt.
Daily Mail

Liverpool har vært interessert i Feyenoords Stefan de Vrij, men han kan komme til å bli for dyr.
Daily Mail

Brendan Rodgers må kanskje selge for å finansiere andre avtaler ettersom han har øremerket midler for Daniel Sturridge og Tom Ince.
Daily Mail

Mandag 17. desember

Liverpool forbereder et bud på Barcelona-spissen David Villa til sommeren. 31-åringens kontrakt med den spanske gigaten går ut sommeren 2014, og rapportene antyder en overgangssum mellom £9.75M og £12M til sommeren.
AS

Chelsea og Liverpool står klare til å kjempe om signaturen til Lyon-spissen Bafetimbi Gomis under transfervinduet i januar, ifølge kilder i Frankrike. Canal Plus hevder at begge klubbene hadde speidere tilstede som fulgte 27-åringen i gårsdagens kamp mot Paris Saint-Germain.
Daily Mail