Uke 7

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 18. februar

Liverpool følger situasjonen til Sami Khedira i Real Madrid. Det sies at Kenny Dalglish håper å overtale 24-åringen om at midtbanespillerens fremtid ligger på Anfield.
Fichajes.net

Både Liverpool og Manchester United er linket til Udineses forsvarsspiller Mauricio Isla. Den 24-årige chileneren har bekreftet at han kommer til å forlate Serie A-klubben etter sesongen.
TalkSport

Torsdag 16. februar

Paris St. Germain ønsker å hente en spiss i verdensklasse og har rettet oppmerksomheten mot Luis Suarez etter at de mislyktes med bud på Carlos Tevez og Alexandre Pato i januar. PSG føler at de kan dra fordel av spissens seneste kontroverser. PSG-trener Carlos Ancelotti skal ha etablert kontakt med spissens representanter angående en overgang. PSG er overbevist om at spilleren ser positivt på muligheten til å få en frisk start unna kontroverser og spille sammen med sin nære venn Diego Lugano.
Daily Mail/L’Equipe

Palermo-president Maurizio Zamparini er også interessert i Luis Suarez dersom spilleren blir tilgjengelig.
- Jeg ville signert ham i morgen tidlig. Han er en fantastisk angriper. Jeg ville utvilsomt prøve å oppdra ham, men jeg tror ikke han oppførte seg slik (mot Evra) fordi han er rasist, sier Zamparini.
Daily Mail

Liverpool var linket til Ibrahim Afellay før nederlenderen sluttet seg til Barcelona i januar i fjor. Kenny Dalglish er igjen interessert i å hente Afellay til Liverpool i løpet av sommeren. 25-åringen gikk til katalanerne for 3 millioner euro, men har bare spilt 17 kamper på grunn av skadeproblemer. Afellays sesong var over da han i september fikk en båndskade i kneet. Den tidligere PSV-spilleren kan fortsatt bare drive lett trening i svømmebassenget.
Nuevo Futbol

Onsdag 15. februar

Den søramerikanske fotballeksperten Jose Alberti hevder Ezequiel Lavezzi blir Liverpool-spiller neste sesong.
- Ezequiel Lavezzi kommer definitivt til å forlate Napoli etter sesongen, men han blir ikke værende i Italia. Han kommer til å reise til England og signere for Liverpool.
CalcioMercato.it

Javi Garcias agent hevder to Premier League-klubber og andre lag rundt om i Europa jakter Benficas midtbanespiller. Arsenal, Liverpool og begge Manchester-klubbene har blitt linket til 25-åringen.
Skysports.com

Mandag 13. februar

Fremtiden til Luis Suarez i Liverpool FC er usikker etter at han ikke tok Patrice Evra i hånden. Uruguayaneren hadde lovet både Kenny Dalglish og klubbens ledelse at han skulle håndhilse på Manchester United-kapteinen før kampen på Old Trafford lørdag. Liverpools eiere vil følge spissen nøye fremover før hans skjebne blir avgjort.
Daily Telegraph