Uke 9

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 4. mars

Real Madrid sikter seg inn mot Liverpools høyreback Glen Johnson. Det antas at den spanske storklubben vil legge inn et bud på forsvarsspilleren til sommeren.
SportsNews Ireland

Kilder i Spania hevder at både Liverpool og Manchester United viser interesse for Real Madrid-forsvarer Raul Albiol. 26-åringen med 31 landskamper for Spania er frustrert over lite spilletid hos Real denne sesongen.
Elcentrocampista.com

Liverpool følger Barcelonas Pedro Rodriguez. Den 24 år gamle spissen får trolig forlate Nou Camp til sommeren.
Mundo Deportivo

Fredag 2. mars

Liverpool følger utviklingen til Real Sociedads defensive midtbanespiller Inigo Martinez. 20-åringen har imponert i La Liga denne sesongen.
FootballFriendsOnline.com

Liverpool kommer til å kjempe med Manchester United for å sikre seg underskriften til Real Zaragozas Hector Otin i sommer. Kenny Dalglish skal ha hatt speidere tilstede for å følge den 16 år gamle spissen i lengre tid, men nå har også Alex Ferguson begynt å vise interesse for spilleren.
Elcentrocampista.com

Torsdag 1. mars

Jaguares-spissen Jackson Martinez hevder at Liverpool er interessert i å hente ham. 25-åringen uttaler at Merseyside-klubben er et meget godt alternativ, men at flere klubber er ute etter hans underskrift. Det ryktes at 12 millioner euro vil være nok til overbevise Jaguares til å skille lag med spissen som har scoret 28 mål på 54 kamper.
Medio Tiempo/goal.com

Onsdag 29. februar

Liverpool følger Montpelliers Remy Cabella. 21-åringen har gjort fire mål på de sju siste kampene for den franske klubben.
Caught Offside

Tirsdag 28. februar

Barcelonas Seydou Keita sier han er smigret over interesse fra Liverpool. Landslagsspilleren fra Mail har kontrakt med Barcelona til 2014, men har sterk konkurranse om en plass på midtbanen hos katalanerne. - Jeg er smigret over interessen fra Liverpool FC, en av de største klubbene i verden. Men jeg vil vente til sesongen er over med Barcelona, og så får jeg seg hva som skjer. Jeg elsker Barcelona, og det er vanskelig å finne et bedre lag enn dem. Men jeg er ambisiøs, og ønsker å spille fotball hver eneste uke. En utfordring et annet sted er attraktivt for meg, og Liverpool er et topplag med svært gode spillere, uttaler 32-åringen.
Skysports.com

Både Liverpool og Manchester United vil ha speidere på plass når Athletic Bilbaos midtbanespiller Iker Munain kan få sin landslagsdebut for Spania denne uken.
Click Manchester

Liverpool og Manchester United skal begge ha blinket seg ut Sevilla-forsvarer Caceres når troppene skal forsterkes til sommeren. Spilleren er for tiden utlånt til Juventus i Serie A.
Click Manchester

Liverpool skal være villig til å bla opp 6 millioner euro for Borussia Mönchengladbach-spilleren Håvard Nordtveit.
Express

Mandag 27. februar


Etter at Damien Comolli etter Carling Cup-finalen sa at mange spennende spillere nå ønsket seg til Liverpool, linkes Liverpool til en meget ettertaktet trio. I følge Merseyside-korrespondent David Maddock skal de røde nå være på jakt etter stjerneskuddet Eden Hazard fra Lille, Athletic Bilbao sin midtbanestjerne Javi Martinez, og Barcelonas Seydou Keita.
The Mirror

Liverpool og Manchester United har peilet seg inn på Real Madrid-spissen José Maria Callejón. Spanjolen har scoret åtte ganger for den spanske hovedstadsklubben denne sesongen, men han er bak Karim Benzema og Gonzalo Higuaín i spisskøken på Santiago Bernabéu. Lovnader om fast førstelagsspill kan lokke 25-åringen til England.
Elcentrocampista.com