Verdig markering av naboen

Merseyside var igjen forent i kveld da Everton foran kampen mot Newcastle markerte de 96 og at de er på de etterlatte og Liverpools side i kampen for sannhet og rettferdighet etter Hillsborough. Takk fra Ian Ayre og LFC.

To maskoter, en i Liverpools drakt og en i hjemmelagets farger, med 9 og 6 på ryggen, dannet opptakt til kveldens kamp på Goodison.

I kampprogrammet hadde manager David Moyes en meget sterk kommentar hvor han forklarte at han og alle i Everton stod side ved side med familiene i kampen om rettferdighet for de 96 som mistet sine liv på Hillsborough.

På storskjerm inne på stadion kom samme beskjed, og med bilder av de 96. Leder og president i Hillsborough Family Support Group, Margaret Aspinall og Trevor Hicks, var også innbudt og til stede på kampen.

Totalt sett en meget verdig markering av vår nabo i blått.

Administrerende direktør Ian Ayre har  også berømmet Everton: "Jeg vil gjerne få uttrykke hjertelig takk til stab og fans hos Everton fra alle hos Liverpool for måten dere viste støtte til Hillsborough familiene i kveld."

"Vi har alltid vært store rivaler ute på banen, men utenfor har de to klubbene støttet hverandre. Umiddelbart etter tragedien var Everton Football Club der for oss og deres solidaritet var igjen til stede sist uke da avsløringene til Hillsborough-panelet så dagens lys.

"I tider som dette, da blir rivaliseringen skjøvet til side - noe som gjør denne byen unik og jeg synes supporterne til begge klubber kan være veldig stolte over måten de har opptredt på over de siste dager, uker og år siden tragedien."