Viasat Fotball viser Oldham-kampen

Viasat Fotball har i siste liten fått rettighetene til å vise Liverpool v Oldham i FA-cupens 3.runde i kveld. Avspark klokken 21.00. Viaplay og Viasat Fotboll i Sverige sender også. Oppdatert kl 20.54.

Jan Åge Fjørtoft opplyser på Twitter at Viasat har sikret seg rettighetene til å vise Liverpools kamp mot Oldham i kveld i siste liten. Det samme opplyser Viasats programme-manager Christian Ramberg.

Glenn Øyvind Støldal hos Viasat forteller til liverpool.no at de fikk tilbud om kampen klokken 18.00 i kveld, og har jobbet på spreng for å få alt på plass.

- Alt skal nå være klappet og klart for at kampen blir vist på Viasat Fotball fra klokken 21.00. Sendingen starter klokken 20.55. På grunn av at dette kom i orden så sent, må vi sende kampen med engelske kommentatorer. Vi jobber også med å kunne tilby kampen på viaplay.no, men her blir det en kamp mot klokka. At vi viser kampen betyr jo også at kampen blir vist på en rekke puber rundt om i landet, opplyser Støldal til liverpool.no.

- Foreløpig er det bare Viasat Norge som det er bekreftet viser kampen. Hvordan det går med Viasat Sverige har jeg ikke den hele og fulle oversikten over, legger han til.

OPPDATERT: Christian Ramberg opplyser på Twitter at kampen også sendes på Viaplay.

OPPDATERT: Viasat Fotboll i Sverige sender også kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.